Palpatine vajon volt e már szerelmes, egyáltalán tud e az lenni?
Én arra gondoltam, hogy a "gyerekét" az Erőből kreálta, úgy mint Snokeot, bá erről sem tudunk szinte semmit
De szerintem, ha Palp. szerelmes, az rá nézve veszély, mert állitólag ilyenkor az ember elgyengül, mindent "rózsaszínben" lát stb, ő meg a gyűlöletből nyeri az erejét, de lehet ettől legyengülne😂
De ő az egyik legnagyobb Sith nagyúr, az is lehet hogy képes ez ellen "védekezni"
A szerelem/szeretet is a sötét oldalra vezet,ezt ugye yoda maister mondta.
Palpi csáazárnak volt gyereke a legendákban is,egy háromszemű mutáns aki a birodalom fegyvereit tervezte majd összejött egy jedi gyógyítóval aki őt kezelt.
Volt unokája is,aki luke mester tanítványa lett,nem mellesleg a jedik egyik legnagyobbika.
Itt a full ep9 story,innen másolta a nagyon eredeti és becsületes dizni: [link]
3: Ne "dizni"-t tessék szidni, Abrams csinálta ezt a filmet, nem a Disney.
Amúgy mint kiderült a napokban, a "fia" az valójában a klónja volt neki, szóval nem volt Palpatine-nak kapcsolata nővel jelen tudásunk szerint.
"A fia is klón volt„
Vicces,megyek dizni könyveket égetni aztán felakasztom magam.😞
Valószínűleg Darth Plagueistől tanult meg életet teremteni. Így lehetett gyereke, nem hinném, hogy közösült volna.
Üdv:Ashbdbd
XDDD
Oltogatjátok egymást rendesen, de a kérdésre nem válaszoltok😂😂
3. Válasz az tökéletesen lefedi a kérdést.
Csak a kö..ögök lepontoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!