Milyen vígjátékot nézzek meg?
Valami olyanra gondoltam, ami 2007-esnél nem régebbi. Lehessen rajta sokat röhögni, de ne az az erőltetett fajta legyen. Az a baj, hogy sokat láttam már, amik nagyon tetszenek, az a Minden kút Rómába vezet és a Nászajánlat (főleg az utóbbi).
Ezeket ne írjátok: Boltkóros naplója, (a fölső 2:D), Adam S-es filmek, 27 idegen igen, Csajok háborúja, Szex és New York 1, 2, Nászfrász, A csúf igazság, Excsajok szelleme .
Ezeket láttam, meg még sokat, de nem jut eszembe több. :)
Előre is köszi! :D
Nem tudom a fordított címüket, de:
Year One
Fired Up
I Love You, Man
The Invention of Lying
A Year One-n még gondolkozok, hogy megnézzem-e, Fired up nem érdekel, Spancsereket ma megnézem, az a hazudós meg...talán:D
Halálos temetést az ajánlás hatására megnéztem, nem bántam meg, de azért nem fogom mégegyszer megnézni. :)
Házinyuszit láttam, Felvéve nem érdekel, nem az én stílusom.
Másnaposokat is láttam, imádom :D
Tehát köszi, de azért még bőven írhattok! :D :$
Ananász Expresz
Párterápia
Exférj újratöltve
Rózsaszín Párduc 1,2
Lehetek az eseted?
Vampires suck (ez nagyon jó.. én angolul néztem még felirat se volt hozzá de annyit lehetett rajta nevetni.. a poénok egymás után egyfolytába jönnek)
Killers
na ennyi jut eszembe remélem segítettem:D majd ha van róla véleményed akk írd le. érdekelne h mit gondolsz róluk:D
Hát az Ananász expresz nem igazán tetszik, nekem olyan erőltetett filmnek tűnik, ami valakiknek nagyon tetszik, valakiknek nagyon nem. Szerintem az utolsóba tartoznék.
Párterápiát láttam.
Exférj újratöltvét is. :)
Rózsaszín párducok nem nekem valóak. :)
A lehetek az eseted? nem igazán jön be, de még nem kizárt, hogy megnézem. Nem írtam le. :D
Vampire suckot pont egyik nap néztem meg feliratosan. :D Szerintem nem rossz, de a jó poénok 90%-a benne is van a trailerbe.
A Killersről eddig még nem is hallottam, jónak tűnik.
Ez vígjáték egyébként? Mert port szerint akciófilm. Akkor? :D
Azért köszi az ajánlatokat! :)
Monty Phyton:-Brian élete
-Gyalog galopp
Macska-jaj
Nagy durranás
Top Secret (de készülj fel, hogy fárasztóan nagy baromság)
Magyar Vándor
Ha még kell írok!csak szólj!
Jah, bocs ezek jóval régebbiek!
Akkor Eltakarítónő,Mr.Bean nyaral, ha kicsit mocskosabb témákat is bírsz, akkor: A nevem:Earl (ez egy sorozat a Comedy Central-on)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!