Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az új star...

Mi a véleményetek az új star wars irányról, ami a régi köztársaságot mutatja be?

Figyelt kérdés

Az úgynevezett high republic azaz a régi köztársaság lessz az új star wars könyvek és talán a filmek alapjai is.

A baljós árnyak előtt 200 ével fog játszódni a jedi rend aranykorába.

Lesznek benne új fénykardok,loth farkasok és sok utalás a filmekre.

Link: [link]

Fénykardok: [link]

Link: [link]

Ti jónak látjátok hogy a star wars végre elszakad a birodalom vs lázadók száltól?

2020. febr. 27. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A concept artok tetszenek, nekem már csak az, hogy van egy erős köztársaság egy erős jedi renddel tetszik.

Az Old Reptől láthatóan félnek még a Disneynél (ahogy a 62 százalékos írta is), nem mernek újraalkotni egy korszakot, amely már alapból rohadt kidolgozott (mondjuk eddig éppen ezt csinálták az új filmekkel, de nem igazán jött be, mondjuk szerintem pont nem azért, mert nem a régi történetet használták fel - a 9.-ben elég erősen kísérleteztek vele, és nagyon nem jött be)

Ez a Nihil-dolog meg nekem egy eléééég erős Yuuzhan Vong-ihletett dolognak tűnik, ami mondjuk nem rossz, a 6. rész utáni Legends timeline egyik legnagyobb ötlete volt ez szerintem, Thrawn után.

Az OR-párhuzamot nem igazán értem, utánaolvastam ennek az egésznek de semmi erre utaló jelet nem látok, max ihletforrásként szerepelhet a Legendses Régi Köztársaság. Koppintani már csak azért sem tudják, mert a korszak talán legjellemzőbb jeleneségei a SITHEK, akik ekkoriban bújkálnak a Kettő Szabálya miatt.

Amúgy ha felhasználnak ötleteket az OR-ből, az egyáltalán nem rossz, mert a teljes SW legjobb történeteinek nagy része ebben a korszakban játszódik - persze van különbség a koppintás meg az ihletszerzés között.

Nagyon elrontani nem tudnak semmit most, én a Disney éra kezdete óta soha nem vártam annyira az új könyvek megjelenését, mint most.

És nem is félek az iránytól - az OR-nál, na ott fogok :DD

2020. febr. 28. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!