Tudtok olyan filmet ami annyira nyálas, csöpögős vagy csak szimplán gagyi, hogy büntetés lenne végig nézni?
No vagyok, de a Szurke 50 arnyalata nekem is halal idegesito volt.
Meg a Vegso allomas volt nekem iszonyat gagyi. Felorat azt hittem hogy ez valami ujabb Scary Movie.
Ugh. A Chappie a robotkutyaval, ami olyan mintha egy 4 eves gyerek ertelmi szintjen lenne de amugy valami rendorrobot szoval eros. Es melle 2
elbaxott valami ausztral flugos zenekar szineszeknek kepzeltek magukat es ok “nevelik” a robotkutyat es az mamanak es papanak hivja oket. Horror gaz.
Van aki imadja, de szemely szerint rosszul vagyok tole. xD Es sokan masok is, szoval megoszto.
Tekerj bele, ha a baratod az ertelmes filmeket szereti, ettol kilesz!
Kilences terv a világűrből
Hivatalosan a világ legrosszabb filmje. (én már 10x megnéztem, nagyon tetszik, de a pasidnak biztos nem fog)
Nincs Helsing - rémes film
Mmint az is még a címéhez tartozik, hogy rémes film. És tényleg az. Az egyik legrosszabb film, amit valaha láttam.
Hátránya, hogy van benne 2 csaj, nagyon szexi lábakkal, ami miatt nem biztos, hogy szenvedne a pasid. :D
Alkonyat trilógia
-értelmetlen zagyvaság művészfilmnek meg romantikus valaminek álcázva.
Szürke 50 árnyalata
-szerintem mindenki érti miért.
Star wars 8
-a terroristák ezzel kinoznak embereket.
Női szellemírtók
-gagyi céltalan háborús bűn.
+A magyar filmek 90%-a.
Hirtelen 30: Hihetetlenül buta, "női filmvígjáték", én nőként nem bírtam belőle 20 percnél többet nézni.
Macska, le a kalappal!: mesefilmnek csúfolt zagyvaság.
Amerikai pite: bármelyik része. viccesnek szánt gusztustalanság tömkelege.
Junior: Schwarzenegger, mint terhes pasi.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!