A Gyűrűk ura világában hogyan tartják fenn magukat olyan fajok mint az orkok vagy a törpök, ha a fajuknak csak férfi egyedei léteznek?
Figyelt kérdés
Nem tudom a könyvekben hogy van ez, de a filmekben elég látványos, hogy több faj, pl. a törpök, az orkok, a trollok stb. csak hímnemű képviselőkkel bírnak, nőneműekkel nem. Nők csak az embereknél és a tündéknél (illetve még talán a koboldoknál) találhatóak meg. Adja magát a kérdés, hogy az olyan fajok mint a törpök vagy az orkok akkor hogyan szaporodnak, hogyan maradnak fenn?2020. febr. 17. 15:04
11/12 anonim válasza:
Ez nagyon érdekes, mar én is gondoltam erre! Senki nem válaszolt az Azog ivadekara még. Vajon Miért?
12/12 anonim válasza:
11, ha olvasod a válaszokat, erre is van válasz. Az orkoknak vannak asszonyaik, csak őket nem látod a csatajelenetekben nyilván, így lehet ivadék is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!