Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Agymenők vagy Modern család?

Agymenők vagy Modern család?

Figyelt kérdés
Sokan mondják, hogy jajj de jó sorozat ez a kettő. Gondoltam elkezdem nézni. De nem tudom melyik a jobb, melyikkel kezdjem.

2020. febr. 15. 16:20
 1/9 anonim ***** válasza:
59%
Az egy rém rendes család című,utánozhatatlanul humoros sorozatot ajánlom.
2020. febr. 15. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
59%

Modern család az egy erőltettet szánalom.

Agymenőket van aki szereti van aki nem. Én elröhögök rajta, de nem a kedvencem.

Rém rendes család az hatalmas! Azt bármikor újra és újra megtudom nézni. űHa már ilyesmi sorozatot akarsz nézni akkor a Rém rendes családdal kezd-

2020. febr. 15. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Csatlakozom. Inkább mást néznék, nem ezeket.

PL:

Városfejlesztési osztály

Black Books

Brooklyn Nine-Nine - Nem százas körzet

De még a Jóbarátok is fényévekkel kimagaslóbb a kérdésben említett kettőnél. A Rém Rendes - kortalan :)

2020. febr. 15. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
No de ha csak e kettő közül lehetne választani akkor az agymenők legalább humoros meg sok utalás van a filmekre/játékokra mint star wars/halo/star trek stb, és szerepelt benne sok híres ember mint elon musk és stephen hawking vagy stan lee a vasember kitalálója stb.
2020. febr. 15. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
Ezek nekem nem jönnek be igazán.Ha ilyen családról szóló sorozat,akkor már inkább az említett Rém rendes család .Vagy amikből láttam néhány részt és jobbnak találtam a kérdésben szereplőknél:Életem értelmei,Alf,Egyről a kettőre,Házi barkács.
2020. febr. 15. 19:00
 6/9 anonim ***** válasza:
88%
Agymenők, a legjobb!
2020. febr. 15. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Életem értelmei <3<3<3
2020. febr. 15. 22:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Modern család sokkal jobb.

(Emellett a Brooklyn nine-nine t is nagyon szeretem)

2020. jún. 6. 19:01
 9/9 anonim válasza:
100%
Én mindkettőt nagyon szeretem. (A rém rendes család és a Jobarátok pedig nem köt le, nekem sajnos azok túl régiek. Nyilván aki élt azokban az időkben, azokat ez nem zavarja. Adj esélyt azoknak is, hátha neked tetszeni fog, mert sokan szeretik.)
2021. jún. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!