Az élősködők c. filmben Park mire mondta azt a feleségének, hogy Kim úrnak olyan a szaga mint a metrón utazóknak? Mire célzott? Izzadt?
Nem kell látni hozzá a filmet hogy tudd milyen szag van a metróban...
És igen,büdös izadság,munka,gépolaj,rozsda,állot levegő stb szagú.
Szimplán csak büdös. Ebbe bele lehet érteni az izzadtság szagot, azt, hogy Kim családja ott a kis konyhájukban az olaj szagban ültek, ráadásul egy dohos pince-szerű valamiben.
Ahogy egy hajléktalannak is van egy jellegzetes szaga (nem megbántva ezzel őket), úgy értette Park is ez.
Én olyasminek képzelem el, mint a jellegzetes "panelszagot", amit szerintem nálunk is mindenki ismer.
Nekem vannak panelban lakó rokonaim ,de a ruhájukon nem ismerném fel a szagot csak akkor,hogy ha ott vagyok a panel lépcsőházában :) Nagyon jó orr és szaglóérzék kell szerintem,hogy valaki meg tudja ezt mondani,hogy adott emberek panelban laknak e vagy sem.
" bár ők nem is voltak igazán szegények, nem nélkülöztek, szimplán csak a társadalom alsóbb rétegéből származtak "
Mindenhol azt írták történet ,sztori szempontjából,hogy a Kim család naplopó meg elkerülik a munkát meg,hogy semmirekellők. Ez valami full kamu elírás lehet mert aki megnézte a filmet annak nem ez jött le. Ha lusták lettek volna pizzás dobozokat sem hajtogattak volna. Be sem írták volna lopott wifin keresztül ,hogy videóban hogyan hajtogatja gyorsan valaki a dobozokat.
16 évesen nem kéne ilyen filmeket nézni.
Sejtem ki vagy. Szülők a titokban cigizésről tudnak már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!