Milyen lenne, ha Yoda mester megjelenne a HP2. ben a kamrában és Harryt tanítványának fogadná?
"Szerintem valami extra nagy hülyeség lenne #harrypotter fan vagyok de ezt nem tom elképzelni"
Ha ennyire nem tudod elképzelni akkor mégis hogy juthatott eszedbe ekkora hülyeség?
Én inkább Star Wars Fan vagyok, de a a két film teljesen eltérő egymástól még morzsákban sem függ össze a kettő. Akkor nem is értem hogyan juthatott eszedbe ilyen hülyeség?
Yoda egy messzi-Messi galaxisban van. Hewlett-Packard meg itt él a Földön, London környékén.
Nem találkoznak.
A birodalom ledarálná londont aztán jóccakát hári péternek és társainak.
Az executor szupercsillagromboló megálna london fölött,majd piett admirális kiadná a tűzparancsot,a több ezer üteg és nehézfegyver percek alatt elpusztítaná a várost.
London egy ízzó olvad fém és kő salaktengeré válna,a temze vize elpárologna,az emberek elporladnának és az egykori város füstje még magyarországról is látható lenne.
Miért nem? Egy varázsló varázsol, tehát mindent megtehet.
Azt nem tudjuk mik a korlátai. Simán húz egy védelmi vonalat és ennyi..., lőhetik. Lehet hogy a lézerfegyverekből egy intésére gitár lesz és "letolják" a Gipsy King számait. :D
A kis varázslók honnan tudnák meg hogy 125.000 km-re az űrben a halálcsillag tüzelésre készül?
Egy zöld fényt látnak london egén aztán forróságot éreznek,majd pár másodper múlva már semmit sem.
A kérdésben szereplő Yoda mestertől értesülnének a Birodalom hódító terveiről. Felkészülve várná az összes varázsminisztérium a támadást.
Aztán : Adava Kevadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!