Mi ennek a sorozatnak a címe? nagyon régen láttam már majdnem 10 éve, és csak néhány részletre emlékszek
Figyelt kérdés
A főszereplő egy csaj volt és volt egy szerelme akinek volt egy gonosz ikertestvére aki szintén szerette a lányt, ezért kitervelt egy tervet hogy a ikertestvérét élve eltemeti, asszem a csaj akkor már terhes volt és közel volt a esküvő...és elvileg hozzáment a gonosz ikertestvérhez...ennyi rémlik..tudnátok segiteni mi ennek a címe?2020. febr. 13. 20:32
2/8 anonim válasza:
3/8 A kérdező kommentje:
sajnos nem ez amit keresek :(
a csávónak assszem fekete haja van hosszú és göndör :/ ennyi talán rémlik a kinézetéről
2020. febr. 14. 23:02
4/8 anonim válasza:
Vagy esetleg a Cassandra című sorozat
6/8 A kérdező kommentje:
Ez sem az amit régen láttam :')
2020. febr. 15. 16:49
7/8 anonim válasza:
Nekem ez ugrott be a leírás alapján. Én nem láttam végig, csak a nagymamámnál néztem bele pár részbe anno.
8/8 A kérdező kommentje:
EZaz! Köszönöm szépen :D
2020. febr. 17. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!