Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mekkora esélye van hogy...

Mekkora esélye van hogy igazak azok a pletykák miszerint a stranger things s04-ben eleven (Tizi) lesz a gonosz és ellene küzdenek?

Figyelt kérdés
Mivel nagyon sikeres a sorozat a Netflix részéről se lenne logikus hogy kiiktassák valamelyik főszereplőt vagy szétszedjék Tizi és Mike több évada tartó kapcsolatát.
2020. febr. 13. 07:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
Nagy. Ki akarják nyírni a végén, hogy ne lehessen folytatást csinálni belőle.
2020. febr. 13. 07:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Veszélyes ötlet a netflixtől mert az tuti hatalmas rajongói felháborodást keltene
2020. febr. 13. 08:46
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem gondolnám, hogy ez lesz.
2020. febr. 13. 10:35
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. Én nem akarom h gonosz legyen😂
2020. febr. 13. 12:46
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
2 - miért lenne veszélyes ötlet? Nyíltan bejelentették, hogy vége a sorozatnak, nincs és nem is lesz folytatás, annyi, hogy a negyedik évad után lesz egy csonka 5. évad, mert nem fér bele a történet az évadba, így is 9 részes lesz. Simán megölik az a tökéletes lezárás.
2020. febr. 13. 14:04
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Én azt olvastam,hogy a 3. évadban tizinek a lábába belement az a cucc és ,hogy még nem tudták teljesen eltávolítani a szörnyet és így lessz gonosz.( Ők azt hiszik ,hogy sikerült eltávolítani)
2020. márc. 29. 13:41
 7/12 anonim válasza:
100%
#6 ezt már jópárszor eljátszották szegény Willel, elég unalmas lenne, ha Tizivel is ez lenne. Remélem jó vége lesz!
2020. ápr. 22. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:
13%
Milyen Tizi? 🤦‍♂️ A neve Eleven, rövidítve El. Nem kell kitalálni hülyeségeket. Neveket nem magyarosítunk, főleg nem ilyen idétlen formában.
2020. ápr. 29. 15:36
 9/12 anonim válasza:
100%
#8, a magyar változatában Tizinek becézik...
2020. máj. 3. 01:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Én szerintem van benne valami, bár kicsit sem örülnék neki. Ugye az egyik részben, azt hiszem a 'The Bite'-ban Eleven-t megharapja az elmenyúzó. Nem sokkal rá pedig elmegy az ereje. Szóval...látok rá esélyt, és mivel a negyedik évad két felvonásban érkezik, a második felvonás végére úgy is kell valami durranót kitalálniuk a Duffer testvéreknek.
2020. máj. 18. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!