GoT és The Witcher-höz hasonló fantasy sorozatok?
A GoT-nak ugye már jó ideje vége, és úgy éreztem itt vége is a sorozatos pályafutásomnak. Nemrégiben viszont megnéztem a The Mandalorian-t, a Star Wars rajongásom miatt csak, most pedig a Witchert, ami nagyon beszippantott, nem tudom hogy bírom ki a második évadig.
Tudtok ezekhez hasonló fantasykat? A tini sorozatok nem játszanak, nem bírom ha az egész sztori egy csaj körül forog kb és mindenki 20 év körül vagy az alatt van. Továbbá nem ártana ha a környezet nem a mai világot idézné, vagy alternatív világban játszódna, lásd GoT vagy Witcher.
Köszönöm!
Nem, mivel ez a fantasy biznisz csak most indult be.
A többi sorozatra is várnod kell ugyanúgy legalább egy évet.
Vikings
Roma
Spartacus
Carnival Row
TWD
Black Sails!!!! Politika, ármány, primitív fegyverek, hatalomvágy
The Last kingdom
Mellékesen a Witcher-t már kétszer megnéztem. És most olvasom másodszorra :)
Ajánlom a könyveket addig.
Roma az szőrös talpú isteni az autó korrektornak!
Helyesen :
Rome
Ha neked a black Sails történelmi...
Vikings is inkább fantasy, mert nagyjából 20 csak a saga történet, ami ugye meg amúgy is mese.
Carneval Row, ha szerinted történelmi, akkor erős bajok vannak.
Ha fantasy kell, ott a star wars sorozat.
Előző: nem attól lesz valami történelmi, hogy mennyi a valóságalapja. A gladiátor, és a hazafi is történelmi film, ezeknek, meg az általad említett sorozatoknak közük nincs a fantasyhoz. Van egy olyan dolog, hogy történelmi fikció. Amikor egy történelmi settingben bemutatják a saját történetüket az alkotók. De ez közel nem azonos a fantasy fogalmával.
A Carnival Row az tényleg fantasy, az jó.
Amúgy nem nagyon vannak ezeken kívül igényes fantasy sorozatok, mostanában kezd csak felfelé ívelni a választák.
AMúgy még a His Dark Materials esetleg ami tetszhet.
The Beastmaster,
Hercules,
Xena,
Voyagers!,
Highlander,
The adventures of Sinbad,
Thundar the barbarian,
dungeons and dragons,
He man and the Masters of the universe
Blackstar,
ezek mind kiváló és népszerű fantasy sorozatok,szóval nem is értem a kérdést? Rengeteg jó fantasy sorozat van, én pl ezeket sokkal jobban szeretem, mint az agyonhypeolt GOT-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!