Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan lehet jelentkezni a...

Hogyan lehet jelentkezni a Középsuli sorozatba?

Figyelt kérdés

Csak egy epizódra, amelynek én írom a forgatókönyvét, én határozom meg a szereplőit, a cselekményt és igazából mindent, azt garantálnám nekik, az a rész hozná a legnagyobb nézettséget.

Van egy kedvenc szereplőm a sorozatból ő is benne lenne, sőt főszerepet is kapna.

2020. febr. 9. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy te kicsit elszállva magadtól? :’D
2020. febr. 9. 22:47
 2/4 anonim válasza:
37%
Ilyen feltételek mellett szerintem felejtsd el hogy kérnek belőled😅
2020. febr. 15. 23:10
 3/4 anonim válasza:
100%
Ha érdekel én most hallottam, hogy készül egy új sorozat. Ha benne akarsz lenni írj :)
2020. máj. 15. 10:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Számolj azzal, hogy egy epizódba bele kell írnod a reklámokat, az oktató részt, mindenkit szerepeltetned kell, a szerződése miatt, ez nem olyan, hogy azt írsz amit akarsz és majd előadja az, akit akarsz.

Emellett már maga az, hogy Te egy sorozat egy epizódját megírd és leforgasd több akadályt vet eléd.

2020. aug. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!