Az 500 nap nyár című filmnek mi az üzenete?
De komolyan. Mert megnéztem, a zene, a helyszínek, az operatőri munka, az egész hangulat nagyon-nagyon tetszett. A szereplők is, de maga a mondanivaló kérdés nekem.
Adott két fiatal, akik tök jól érzik magukat együtt, olyan, mintha boldogok lennének, és aztán kiderül, hogy a csajszi hirtelen megismer egy NEM TUDJUK KIT, és feleségül megy hozzá...
Ez érthetetlen nekem. Vagy ez arról szól, hogy a fiatalság, játék, bolondság, az egy dolog, de házasodni nem ilyen alapon fogunk?
Ha valaki beszélgetne velem erről, bírnám.
Régen láttam már és lehet hülyeség, de nekem az jött le belőle hogy vannak emberek ( a fiú) akik minden áron meg akarnak hódítani valakit, annyira szerelmesek belé hogy észre sem veszik milyen igazábol. Végig úgy látja a lányt hogy ő a tökéletes ember neki. Nem figyel arra amikor megbántja, amikor hazudik neki. Egyszerűen biztos benne hogy ő nem hibázik, aztán rájön hogy igen. Akkor pedig elmúlik a varázs.
Szóval hogy olyan emberekbe tudunk szerelmesek lenni, akik igazábol nem is törődnek velünk, de nem vesszük észre.
Van egy visszajátszás a végén arrol hogy milyen volt igazábol vele a csaj.
Hogy a nõk is háromdimenziós, emberi lények, akik nem azért vannak, hogy megmentsék a férfit.
A fõszereplõnek életkezdeti válsága volt, mert nem szerette a munkáját és otthagyta az egyetemet és ezt a párkapcsolattal akarta kompenzálni. Nem figyelt a nõre, hogy neki is vannak problémái, neki is van élete.
Tom a végén felnõtt, állást váltott, lediplomázott, megbocsátott a lánynak, mert dobta, és kiegyensúlyozott, elégedett emberként kezdett randizni
A tanulság az, hogy a boldogságodért te felelsz és nem várhatod el egy harmadik féltõl hogy kihúzzon a trutyiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!