Hogy tudnám megtalálni ezt a filmet? Esetleg aki a drámában jártas, segítene?
Van egy fiatal nő, beleszeret a kissé szellemileg visszamaradott munkásba akit terrorizálnak, vernek kvázi rabszolga.A nő terhes lesz, elmegy otthonról, egy folyóban szüli meg a gyermekét.Az anyja rátalál, elveszi tőle a gyermeket, mert a kisebbik lányának nem lehet gyermeke, de aki el akarja venni feleségül, ezt nem tudhatja meg, ezért az anyja eljátszatja vele, hogy terhes.
A nővérét akié ugye a gyermek, diliházba záratja, hogy az igazság ki ne derüljön.(azt hiszem filmbéli neve Maggie a nőnek)
Sajnos színészek nevét nem tudom.Talán 90-es évek végén, 2000-es évek elején készült, műfaja dráma.Anno a Hallmarkon láttam azt hiszem, de ennek több mint 10 éve.
Köszönöm ha tud valaki segíteni.
Sajnos nem ez az, de tényleg köszönöm, hálás vagyok minden tippért, mert azt hiszem 2009-ben láttam, aztán sehol nem találtam többé.
Akkoriban nem igazán neteztem (lányom akkor született,időm se volt), címét nem írtam fel, sem a szereplőket.
Nagyon-nagyon szépen köszönöm!!!
Éveken át kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!