Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A vaják című történetben...

A vaják című történetben pontosan milyen viszony van Ciri és Geralt között?

Figyelt kérdés

Lesz a könyvek cselekményének majd olyan pontja, ahol összejönnek, vagy ez csakis ilyen apa-lánya dolog kettejük közt?

Mert én azt hittem, hogy majd amikor Ciri felnő, összejönnek, mivel a sorozatban egyfolytában azzal dobálóznak, hogy ők egymás végzetei.

Geralt, ha jól tudom nem igazán öregszik, és valamiért nekem ez a végkimenetel tűnt logikusnak (de persze csak később, ahogy a kislány felnőtt lesz).

Ha valaki tudja, megköszönném, ha leírná :)

Addig nem kezdenék bele a könyvekbe.

2020. jan. 31. 19:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Kezdd el olvasni a könyveket, utána meg játszd végig a játékokat! ;) még jobbak mint a sorozat!
2020. febr. 2. 19:34
 12/15 anonim ***** válasza:
7%
A játékok a legjobbak, a sorozat bűn rossz. Az összes karakter el van cseszve benne. Se Ciri, se Triss, se Yennefer nem néz ki jól benne, pedig a 3-ban mindannyian dögösek voltak.
2020. febr. 2. 19:44
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
800.alkalommal is: A sorozat NEM a játékok alapján megy szóval nem is kell úgy kinézniük mint a játékban. Az,hogy neked az a mérce a jóságban,hogy kire tudsz gerjedni elég szomorú.
2020. febr. 2. 22:28
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
12: Hál' istennek a 7-13 éves Ciri nem "dögös"
2020. febr. 2. 22:47
 15/15 A kérdező kommentje:

Számomra nem igazán fontos, hogy mennyire vonzóak :D

Csak izgi a sztori.

Lehet sort kerítek a könyvekre :)

Köszönöm szépen a sok érdekes választ!

2020. febr. 3. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!