Csak nekem nem jött be annyira a Jojó nyuszi?
1. Egyáltalán nem. Egyetlen egy zsidó szerepel a filmben, oké ő egy pozitív karakter, de azért nem gondolod, hogy erőltetett lenne egy második világháborús filmben ha ő lenne a rossz? :D Egy kislány akinek megölték a családját és ő is a túlélésért küzd? Másrészt pedig a náci kiképzőtiszt pl abszolút egy pozitív karakter benne, ahogy elég sokáig Hitler is, szóval nem tudom miről beszélsz...
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem speciel nagyon bejött a film, de nem tetszhet mindenkinek.
Ne is erőltesd. Nyilván a válaszoló csak a kurucnimfós két soros összefoglalót olvasta és nem látott egy percet sem a filmből.
Amúgy nem kell ezt túl komolyan venni, mert nagyon nem korhű az egész, kvázi úgy játssza el mintha mai emberekkel történne meg az ami akkor megtörtént. Ez is az üzenete, hogy nem kell hagyni, hogy megint ide fajuljanak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!