Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak nekem nem jött be annyira...

Csak nekem nem jött be annyira a Jojó nyuszi?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Eddigi kritikákat olvasva nekem az jött le mennyire jó film. (Persze spoiler menteseket olvastam.) Így elmentem tehát és megnéztem. Úgy érzem elcsépelt, lapos poénok, kiszámítható drámai fordulatok. Szóval egy sablon film. Nekem nem ütött akkorát , mint ahogy vártam. Néktek mi a véleményetek a filmről?

#filmkritika #Jojo rabbit #film értékelés
2020. jan. 30. 20:19
 1/4 anonim ***** válasza:
30%
Szokásos"csúnya nácik,jaj de aranyos zsidók„ maszlag.
2020. jan. 31. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Egyáltalán nem. Egyetlen egy zsidó szerepel a filmben, oké ő egy pozitív karakter, de azért nem gondolod, hogy erőltetett lenne egy második világháborús filmben ha ő lenne a rossz? :D Egy kislány akinek megölték a családját és ő is a túlélésért küzd? Másrészt pedig a náci kiképzőtiszt pl abszolút egy pozitív karakter benne, ahogy elég sokáig Hitler is, szóval nem tudom miről beszélsz...

Hogy a kérdésre is válaszoljak, nekem speciel nagyon bejött a film, de nem tetszhet mindenkinek.

2020. febr. 5. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
64%

Ne is erőltesd. Nyilván a válaszoló csak a kurucnimfós két soros összefoglalót olvasta és nem látott egy percet sem a filmből.

Amúgy nem kell ezt túl komolyan venni, mert nagyon nem korhű az egész, kvázi úgy játssza el mintha mai emberekkel történne meg az ami akkor megtörtént. Ez is az üzenete, hogy nem kell hagyni, hogy megint ide fajuljanak a dolgok.

2020. febr. 8. 18:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legjobb filmek között van amit láttam.
2021. okt. 31. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!