Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti már várjátok az új "The...

Ti már várjátok az új "The thing" filmet?

Figyelt kérdés

Most, hogy megtalálták John Campbell teljes regényét és ki is adják Frozen hell címen, illetve egy író már folytatást is elkezdett neki írni, várható, hogy a filmes téren is több adaptáció várható?

Szerintetek most tényleg a régit remakelik? Vagy onnan folytatják, ahol a 2011-es film abbamaradt?

Illetve szerintetek a könyv majd megjelenik magyarul?

[link]

2020. jan. 28. 12:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
az 1982-es folytatódik ott, ahol a 2011-es véget ért.
2020. jan. 28. 13:15
 2/4 anonim ***** válasza:
14%

Én nem, főleg, hogy azt sem tudom micsoda.

A válasz 0%-ban bizonyult hasznosnak.:)

2020. jan. 28. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Carpenter verziója(1982) kb. legyőzhetetlen.A könyv kiadása viszont jó ötlet lenne.
2020. jan. 28. 14:10
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Tudom. De azt nem igazán lehet folytatni. Viszont Mary Elizabeth Winstead karaktere eljuthat az orosz állomásra, amiről a filmben gyakran beszéltek.

Vagy ha nem, akkor az oroszok találhatják meg őt, azok után, ami az amerikai állomással történt. Meg azoknak a karaktereknek kicsi az esélye, hogy visszatérnek, mert ha életben is maradtak, recastingolni kellene mindkettőt. Winstead viszont nem öregedett olyan sok évet, hogy az meglátsszon.

2. Ott a link is, meg lehet nyitni.

2020. jan. 28. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!