Doctor Who 12. Évad?
Mi a véleményetek az új évadrol? Én az előzőt teljes egészében kaszáltam a második résznél és úgy gondoltam hogy amíg ez a felállás a szereplők meg az írók tekintetében, addig engem biztosan nem érdekel.
De most elég jókat hallok az új évadrol. Tényleg javult a színvonal az előzőhöz képest?
Hogy elgondolkodjak a folytatáson ahhoz az vezetett hogy a képek alapján eléggé próbálnak vissza nyúlni DT doktorának stílusához (judonok meg más onnan hozott szörnyek, most meg ugye vissza is hoztak egy főbb karaktert onnan)
Ez a hozzáállás nekem szimpatikus, ugyanis akkor készültek a számomra legkedvesebb évadok. Szóval tényleg felfedezhető némi visszatérés azok stílusához vagy csak a karakterek kerültek át?
Illetve ha most el kezdeném az új évadot, problémát okozna hogy nem láttam az előzőt?
OMG!2020-as Doctor Who fanok! Titeket kerestelek!
Én ebben a témában teljesen elutasító vagyok.
Nekem nagyon nem tetszik a női Doki(nem a színésznővel vagy azzal van itt a gond hogy nő én is azt vagyok).
Egyszerűen szerintem elveszti a Dokiság varázsát az hogy nő lett.
A Doktor nekem mindig egy férfit jelentett.
Nagyon rosszakat hallottam a 11.évadról nem akartam megnézni az a kicsi amit láttam nagyon nem tetszett.
12.évadról jobbakat, de ezek után sem akartam megnézni!
Bizony nekem is hiányzik Amy,ahogy Matt és David is):
(Lehet ezzel csak en vagyok így)
És hangsúlyozom nem azzal van a gond hogy nő hanem hogy szerintem a Doki egy férfi.
5-ös teljesen egyetértek veled. A doktor számomra is mindig férfi marad. Amúgy én is nő vagyok úgyhogy nyilván nekem sincs problémám a nőkkel. Azt hiszem el is tudtam volna fogadni ha a színésznő nem a 10. És a 11. Doktort utánozni próbálná, hanem egy új személyiséget adni neki. Magával a sorozat minőségével vannak nagy problémáim. Azóta megnéztem egy két részt a 11. Évadból és hát.. úgy érzem többet foglalkoztak a politikai korrektséggel mint a történetekkel( Ami szintén nem zavarna jó részek melett).
Nehezemre esne elengedni a számomra valaha is volt legkedvesebb sorozatot, úgyhogy még mindig optimistán várok egy új doktort vagy egy Showrunner cserét.
Amúgy ha van kedved beszélgetni még a DW ről nyugodtan írhatsz nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!