Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Doctor Who 12. Évad?

Doctor Who 12. Évad?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek az új évadrol? Én az előzőt teljes egészében kaszáltam a második résznél és úgy gondoltam hogy amíg ez a felállás a szereplők meg az írók tekintetében, addig engem biztosan nem érdekel.

De most elég jókat hallok az új évadrol. Tényleg javult a színvonal az előzőhöz képest?

Hogy elgondolkodjak a folytatáson ahhoz az vezetett hogy a képek alapján eléggé próbálnak vissza nyúlni DT doktorának stílusához (judonok meg más onnan hozott szörnyek, most meg ugye vissza is hoztak egy főbb karaktert onnan)

Ez a hozzáállás nekem szimpatikus, ugyanis akkor készültek a számomra legkedvesebb évadok. Szóval tényleg felfedezhető némi visszatérés azok stílusához vagy csak a karakterek kerültek át?

Illetve ha most el kezdeném az új évadot, problémát okozna hogy nem láttam az előzőt?

2020. jan. 28. 00:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mélyen volt az előző színvonala, hogy onnan már csak javulni lehetett. Én egyedül akkor térnék vissza, a színvonal elére a Tennant vagy a korai Smith korszak színvonalát.
2020. jan. 28. 06:06
 2/10 A kérdező kommentje:
Hasonlóképpen vagyok én is, csak reménykedek bár tudom igazán nincs miben, de régen annyira szerettem ezt a sorozatot.
2020. jan. 28. 09:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik Amy :(
2020. jan. 28. 10:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Nekem is, meg kb mindenki más is :(
2020. jan. 28. 18:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

OMG!2020-as Doctor Who fanok! Titeket kerestelek!

Én ebben a témában teljesen elutasító vagyok.

Nekem nagyon nem tetszik a női Doki(nem a színésznővel vagy azzal van itt a gond hogy nő én is azt vagyok).

Egyszerűen szerintem elveszti a Dokiság varázsát az hogy nő lett.

A Doktor nekem mindig egy férfit jelentett.

Nagyon rosszakat hallottam a 11.évadról nem akartam megnézni az a kicsi amit láttam nagyon nem tetszett.

12.évadról jobbakat, de ezek után sem akartam megnézni!

Bizony nekem is hiányzik Amy,ahogy Matt és David is):

(Lehet ezzel csak en vagyok így)

És hangsúlyozom nem azzal van a gond hogy nő hanem hogy szerintem a Doki egy férfi.

2020. márc. 12. 08:44
 6/10 A kérdező kommentje:

5-ös teljesen egyetértek veled. A doktor számomra is mindig férfi marad. Amúgy én is nő vagyok úgyhogy nyilván nekem sincs problémám a nőkkel. Azt hiszem el is tudtam volna fogadni ha a színésznő nem a 10. És a 11. Doktort utánozni próbálná, hanem egy új személyiséget adni neki. Magával a sorozat minőségével vannak nagy problémáim. Azóta megnéztem egy két részt a 11. Évadból és hát.. úgy érzem többet foglalkoztak a politikai korrektséggel mint a történetekkel( Ami szintén nem zavarna jó részek melett).

Nehezemre esne elengedni a számomra valaha is volt legkedvesebb sorozatot, úgyhogy még mindig optimistán várok egy új doktort vagy egy Showrunner cserét.

Amúgy ha van kedved beszélgetni még a DW ről nyugodtan írhatsz nekem :)

2020. márc. 12. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Amíg a régi rendező nem tér vissza, ez a sorozat még Tennantel se lenne jobb. Jacket is hiába vártam, szinte csak cameo jelenet volt.. Nem kell hibáztatni a színészeket, a női doki is jó, tessék megnézni a filmjeit, jó színész és a doki karaktere is illik hozzá. Egyszerűen csak olyan módon van megírva a története és cselekményszála az új részeknek, hogy sokszor követhetetlen, unalmas, idegesítő. És ezt úgy mondom, hogy az előző évadoknak hatalmas fanja vagyok. Hatalmas hiba volt ezeknek a rendezőknek átadni a sorozatot.
2020. máj. 30. 11:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb volt, mint az előző, amit csak abból ítélek meg, hogy az előző évad szinte minden részét úgy néztem végig, hogy a végére amolyan szájhúzásom volt, hogy oké, ezt is láttam, a legutolsót meg úgy, hogy hm, ez még érdekes is volt! :)
2020. jún. 2. 14:34
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Összességében a 12. évad jobb volt az előzőnél, de valahol mégsem. Számomra kellemetlenek voltak a belemagyarázós sztorik és, hogy a Doktor még mindig nem olyan, mint a Doktor. Az útitársak a legtöbb esetben pedig csak úgy vannak még mindig, nincs normális, hasznos szerepük rájuk írva. Már épp viszonylag epvoltam az évaddal, amikor az évadzáró véleményem szerint sikeresen hazavágta az egész eddigi Doctor Who-t. El sem tudom képzelni, hogyan lehet ebből ezek után jól kijönni, pedig azon és 1-2 rész kivételével egész jó évad volt
2020. jún. 15. 09:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne nézd meg az évadzárót, az ég szerelmére!
2020. aug. 5. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!