Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek meddig tart még...

Szerintetek meddig tart még ez az Alkonyat-őrület?

Figyelt kérdés
Érdekes megfigyelni,hogy 7-8 évvel ezelőtt még a csapból is A gyűrűk ura és Harry Potter folyt,ma pedig ez már abszolút nem téma,hanem a vámpírokkal van tele még a padlás is.Arra lennék kíváncsi,hogy vajon meddig tart majd ez a felfokozott érdeklődés vámpírügyben?
2010. júl. 22. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
Remélem már nem sokáig!!!
2010. júl. 22. 14:32
 2/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom. engem is idegesít. barátnőm is ilyen alkonyat lázban ég meg ha kijött egy új rész majd megőrült itt nekem hogy moziba kell mennie. ha nem jön ki több része az alkonyatnak akkor szerintem fél év alatt lecsillapodnak itt az emberek. de lehet hogy nem és még úgy egy év kell.

az alkonyat miatt csináltak egy vicces vámpíros filmet meg az rtl-en elkezdték adni a vámpírnaplókat ami szintén új.úgy gondolom még pár ilyen film biztos kijön.

2010. júl. 22. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ááá. Ez úgy kb még 3 év. Jövőre ősszel lesz az utolsó film a mozikba (Twilight) És 2 részesnek csinálják meg, szóval jön rá még 1 év.. És ha nem lesznek olyan szemfülesek, hogy elkezdenek megfilmesíteni egy másik vámpíros szerelmes bestseller regényt akkor + 1 év és lecsillapodik. De ugye megy a True Blood a tv-be az sorozat abból is van még pár évad.. Akokr most a Vámpírnaplók.. Ez egy ideig kitart...

Már nekem is elegem van belőle, de azért murisnak tartom..

2010. júl. 22. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Van parodizálása - Vampires suck :D :D :D

(első vok)

Catkiller

16/L

2010. júl. 22. 16:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Még 3 év, 7 hónap, 14 nap, 20 óra, 58 perc, 39 másodpercig. Legalábbis szerintem, de lehet, hogy 2 nappal elszámoltam magam.
2010. júl. 22. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Addig fog tartani míg le nem adják az Alkonyat utolsó részét. Azután Alkonyat mániának egy két max három hónap után vége. De azután jönnek a többi vámpíros könyvek meg filmek, amik eddig az Alkonyat miatt úgymond " elnyomásban" voltak.
2010. júl. 24. 14:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy jönnének,mert nem elnyomás alatt voltak,hanem inkább kihasználták az eredeti sikerét és ők is profitáltak belőle.Az Alkonyat végével ezeknek is vége lesz.
2010. júl. 24. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!