Objektívan nézve milyen a Vámpírnaplók sorozat?
Szóval nem azok véleményére vagyok kíváncsi, akik látnak egy jóképű vámpírt és már lent a bugyi, vagy egy vonzó vámpírlányt és ... Nem igazán tudom hova tenni a sorozatot, bevallom előítéletes vagyok egy kicsit. Arra számítok hogy egy túlértékelt nyálas tini sorozat, de hajlandó vagyok vele tenni egy próbát, mivel teljesen kifogytam a sorozatokból.
Érdekes, fordulatos a sztori, jók a karakterek?
Van valaki, aki hasonlóan szkeptikusan állt az egészhez és meglepően pozitívan csalódott?
Ez az Alkonyat őrületet meglovagoló nyálas tinisorozat volt. Én anno az első évadnál kezdtem el és az éved végéig bírtam. Egyszerűen a tipikus "így képzeli el Hollywood a középiskolások életet" forgatókönyvön kívül nem történt semmi. Az egyetlen meglepő dolog benne az, hogy elgondolkodtat, vajon a sorozatokat készítő emberek hol a fenében voltak tini korukban?
Szerintem inkább nézd meg a Buffyt, azzal jobban jársz, sokkal izgalmasabb sztorija van. (Ha már vámpíros sorozatot akarsz nézni.)
Na akkor ez kimarad. Köszi srácok!
#1 Nem feltétlen vámpíros sorozatot keresek, csak tényleg nincs több olyan igazán jó sorozat, amit ne láttam volna még. A vámpírnaplók meg talán a legismertebb tini sorozat, gondoltam teszek vele egy próbát, de sejtettem hogy olyan amiket írtatok róla.
Az első 3-4 évadán keresztül nagy rajongó voltam, az ötödik már csak kínszenvedés volt ezért abba is hagytam.
Mai szemmel már soknak tűnik 22 epizódos évad (a maga 42-45 perces részeivel) különösen hogy az utolsó évadok véleményem szerint már csak felesleges dráma alakításról szóltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!