Szerintetek ha Harry Potter a Mardekárba került volna akkor Piton professzor ugyanúgy szinte mindenért levont volna tőle pontokat?
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 18:58
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, úgy is meg tudta volna szívatni, hogy a saját háza ne kerüljön hátrányba, pl. büntetőmunkával.
2/7 anonim válasza:
Szerintem kicsit enyhült is volna vele szemben, hisz mi mutatja jobban hogy nem pont olyan, mint az apja mint az, hogy a Mardekárba kerül.
3/7 Réniá válasza:
Szerintem pontokat azt nem vont volna le tőle, de ettől még ugyanúgy megkeserítette volna az életét és a bájitaltan órákat.
Én úgy gondolom, személyes sértésnek vette volna, ha Harry az ő házának tagja lett volna.
4/7 anonim válasza:
nem,mert akkor Harry nem keveredik olyan kalandokba. nem barátja Ron és Hermione. akkor a Lucius gyerekkel lóg és más kalandokba keveredik vagy nem keveredik semmibe.
5/7 anonim válasza:
Szerintem kevésbé utálta volna Harryt. Pontokat meg pláne nem vont volna tőle, hiszen nem akarta volna a saját házát hátrányba juttatni.
6/7 anonim válasza:
#5Nem is utálta Harry.
Az egész kérdésnek nincs is értelme hisz nem azért vonta le a pontokat és szívatta meg, mert utálta, mindent azért tett, hogy megvédje, a kérdező és a válaszolók sem értették meg Piton történetét?
7/7 anonim válasza:
Piton története nehéz,utálatot színlelve védelmezni valakit nem egyszerű.
Pláne úgy hogy gyülölöd az illető apját...és szerelmes vagy/voltál az anyjába.
Ezek után kit érdekelnek a házak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!