Érdemes elkezdeni ezt az Animet?
Figyelt kérdés
Úgy olvastam hogy azt az Animet amiben Ichigo van, nem fejeztek be, így is van értelme elkezdeni?2020. jan. 18. 13:07
1/4 anonim válasza:
A főhőst mindíg elverik aztán a semmiből kap egy erőt és legyőzi azt aki ellen semmi esélye sem volt. Na megkíméltelek több napnyi szenvedéstől
2/4 anonim válasza:
Jól írja első, de ha mégis elkezdenéd max mangában befejezed, ugyanis úgy be van fejezve az anime ☺️
3/4 anonim válasza:
A Bleach-re gondolsz? Hát ha nagyon akarod, a fillérek (töltelék rész ami nem mozdítja előre a történetet) nélkül kezdhetsz egy próbát.
Önismétlő az egész sorozat... és ahogy vége lett a mangának pff inkább nem részletezném. Voltak emlékezetes pillanatok, de összeségében nem vagyok oda ezért az animéért.
4/4 anonim válasza:
A Bleach-el az a baj, hogy egy idő után unalmas. 4.-ben kezdtem el, most 12.-es vagyok de még most se fejeztem be. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!