Képtelen voltam megnézni a Marvel filmeket. Van más is aki egyet sem látott?
Filmőrült vagyok, de soha nem szántam rá magam hogy megnézzem őket. A Vasember 1 egyszer ment a tvben de 20 perc után átkapcsoltam. Barátnőm látta a Thor 1-et de azt mondja unalmas film.
Nem értem a nagy hypeot a filmek körül. Több barátom is azt mondja hogy kultúrális jelentőségű filmekről maradok le ha nem nézem meg őket. Azt mondják ezek alapján fogják majd a jövőben a mostani korunkat visszanézni, nem pedig a Clint Eastwood rendezte meg Oscar jelölt filmek szerint amiket én szeretek. Azt állítják hogy a saját koromból maradok ki, mint egy nyugdíjas. Mert a filmek amiket nézek (sok francia dráma-vígjáték, amerikai művészfilmek) azok mind a múlthoz tartoznak.
Amúgy 30 éves vagyok, de annyira megy ez a Marvel dolog, hogy a 35 éves sógorom is hirtelen a megszállottjává vált pedig előtte soha nem is nézett filmeket, de tényleg semmit (még tvje se volt soha, olyan vallásuk volt)! Még azt se tudta ki az a Brad Pitt (van ilyen?) de most már Marveles pólóban jár. Azt mondja halad a korral, most már elkezdte nézni a Star Wars-t is (az újakat :D)
Tényleg annyi mindenről lemaradok?
Hidd el, hogy vannak így sokan. Én ugyan 4 MCU filmet is láttam, de egyik sem volt rám nagy hatással, és nem érzem azt, hogy meg kéne ismernem a többit, azt pedig különösen nem, hogy bármiből is kimaradnék.
Nagyrészt egyébként régi filmeket nézek, akár a 20-as évekig visszamenőleg, idén tervezem pótolni a nevesebb francia és olasz rendezők munkáit, illetve még januárban folytatni szeretném Jim Jarmusch munkásságának a pótlását. Szóval rólam is el lehetne mondani mindazt, amit rád mondtak, de nem zavar. Mindenkit más érdekel, senki nem lesz több vagy kevesebb azért, mert szereti a Marvel filmeket vagy nem. Hozzátenném, hogy én még csak 23 vagyok.
70 éves nagyanyám sem évezi.
Nem vagy egyedül.
Én művészfilmeket nézek anyósékkal.
Járj filmklubba, ha olyan társaságot akarsz, akik értenek a filmekhez és nincsenek a barátaid között.
Én a Star Wars-al s a Star Trek-el vagyok így. Túl sok film van, így még mindig annyival maradtam, amit gyerekkoromban láttam össze-vissza. :D 16-17 évesen elhatároztam, hogy kronológiailag végre végignézem, de másfél filmig jutottam... (csak a Star Wars-al, a másikat el se kezdtem)
Az MCU-t én úgy magában szeretem, de én se láttam minden filmet (meg pl a Thor-t is sokszor előrébb vittem). Egy idő után tényleg unalmas s kiszámítható az egész.
18L
#9 Hagyd, összegyűltek a filmgyűlölők kibeszélni a fájdalmaikat. Nekik biztos az a szórakoztató film amiben egy szerb asszony 90 percen át beszél a macskájához a szerelmi bánatáról.
Kell ilyen is. De szerintem a bevételi adatok önmagukért beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!