A Kaptárról lennek egy kérdésem! Addig OK, hogy ledobják az atombombát a 2 végén, és meghalnak a zombik. Ezzel le is van zárva a történet. De akkor a 3-ba az emberek 97 %-a, hogy lehet zombi?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 18:25
1/3 A kérdező kommentje:
*... lenne nem pedig lennek.
2010. júl. 21. 18:25
2/3 anonim válasza:
Szerintem lehet, hogy valaki kijutott a városból fertőzötten, vagy hogy a vírus gyorsabban terjedt, mint gondolták...vagy nem pusztított el mindent az atom, valami megmaradt a vírusból...de szerintem simán kivitte valaki a városból aki nem tudta hogy fertőzött. Vagy az Umbrella cégesek kísérleti zombijaiból szabadult el valami :D
3/3 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb gond az volt a 2-be, hogy a már jó ideje(nyílván a fertőzés elött, mert sírkövük is volt) eltemetett hullák, hogy váltak zombivá? Már a hullák is megfertőződnek? A föld alatt a koporsóban? És olyan hullák, amiknek már kukacok eszik az agyát. Érdekes, hogy a zombi elpusztul ha szétlövik az agyát, de ha már megették a kukacok az nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!