Mi a véleményetek az Éjjel nappal Budapest sorozatről?
Szerintem ritka szutyok, ami a vidéki néhány bites fiataloknak készült, hogy megmutassa, milyen a "pesti élet".
A színészek gyengék, a cselekmény gyenge, a mondanivaló botrányos. Kifejthetném, több mondatban is, de szerintem aki kicsit is tud gondolkodni, tudja miről beszélek.
Osztálytársaim 8.-ban nézték. Kíváncsi voltam rá, hogy milyen, így én is elkezdtem. Kb. 10 percig bírtam. A főcímdala még jó, de a cselekmény 0, a szereplők 0, s olyasmi hogy ,,mondanivaló" eszembe se jutott míg néztem. Se eleje se vége. Roszabb mint egy török szappanopera. Még most is ha látom hogy kezdődik, fénysebességgel kapcsolom el a TV-t.
(18L vagyok, így még a célközönség is kb én lennék...)
Az, hogy szutyok. Szörnyű a mondanivalója. Mármint, így konkrétan nincs is mondanivalója, de amiket bemutat. Az egésznek nincs semmi cselekménye, csak ez kavar azzal, azt stb. (nem láttam belőle olyan sokat, de bizonyára kb. ennyiből áll)
Számomra illúzióromboló. Illúzióromboló egy ilyen szutyok sorozatot látni. Számomra ez az a sorozat, aminek a tévében láttán már rosszul vagyok. A szereplők irritálóak, meg minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!