Tudnátok Baby Yodás termékeket ajánlani?
Ha tudsz várni májusig, akkor javaslom:
Elnézést, teljes mértékben igazad van! Kérlek, vedd úgy, hogy javítottam a kérdésem: "Tudnátok A Gyermek-es termékeket ajánlani?" :D
Igen, én ezt értem, csak reménykedtem, hátha akad valamilyen megbízható oldal, ami előbb is tud ilyen terméket kiszállítani. Csak mert már annyira idegesítő, hogy minden második hirdetés ilyen kamu oldalakat reklámoz, és mindig felcsillan bennem a remény :D Amúgy én hülyeségnek tartom ezt a spojleres magyarázkodást, szerintem ezt csak egyszerűen elb**.. bénázták. Jól legalábbis biztosan nem jártak azzal, hogy így elcsúsztak vele. Ugyanis több emberhez hasonlóan én is inkább egy másik megoldást választottam, mivel ajándékba szeretném adni, és sajnos ez most nem várhat :D Szóval csináltatok egy helyi üzletben bögrét, kulcstartót.. Nem plüss, meg akciófigura, de talán egyszer majd rendelek ilyeneket is, amikor már nem sürgős :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!