A "Drog nyomozók" című dokumentumfilm sorozatban, valódi dealerek szerepelnek?
Figyelt kérdés
Ott villognak a több kiló fűvel, maszkkal az arcukon stb. Ha egy stábnak sikerül felvenni egy ilyen kaliberű bűnözővel a kapcsolatot és riportot készíteni, akkor a rendőrök miért nem "találják meg őket" ? Szerintem kamu az egész.2020. jan. 7. 17:59
2/9 anonim válasza:
Ezen én is el gondolkodtam már. Teljesen jogos, hogy miért nem kapják el akkor Őket. Szerintem ez is csak egy sorozat, amolyan dokumentumfilm féleség, mint a "Cops" ("Zsaruk") sorozat régebben. Bár elvileg az valóság volt. Nem tudom, azt is régen láttam/néztem már.
A Drog nyomozók pedig tuti hogy kamu, mármint úgy értve hogy nem élő/valóságshow.
3/9 anonim válasza:
Első vagyok. A legtöbb ilyen doq kamu sajnos, megha valóságosnak is tűnik.
4/9 anonim válasza:
Igaziak. Különben meg mi értelme van kamu dealerekről dokumentumfilmet csinálni.
5/9 anonim válasza:
Téged se az eszed miatt szeretnek :)
6/9 A kérdező kommentje:
Mert?
2020. jan. 19. 00:42
8/9 anonim válasza:
Kamu. Nincs az a retardált dealer, aki ezt bevállalná
9/9 anonim válasza:
De ha hiteles doqt akarsz drog témában, akkor a sokkoló függőségeket tudom ajánlani. Ez drog hasznalokrol szól, nem dealerekrol, viszont elég hiteles.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!