Milyen sorozatot ajánlotok?
Esetleg személyes kedvenc is lehet.
Ezeket láttam : Mentalista, Szökés, Totál szívás, Számkiszervezett, Walking dead ( jelenleg is nézem csak a következő részre várok :D ).
Hannibál, 24, Belső ellenség , Őrangyal, Lost sajna nem fogott meg, de ténlyeg bármi jöhet, nagyon rá akarok kattani valami sorozatra ismét, egész szabadidőmben a facebookot tekergetem meg a youtube-t.
Köszi.
21/F
Jaaa és magyar szinkronosat. Olvasni nem szeretem a sorozatokat, akkor inkább valami képregényt keresek.
Doctor House kimaradt, és a Doctor Murphy az is pipa és a Rezidens is.
Csillagkapu
Buffy, a vámpírok réme
Xena, a harcos hercegnő
Dr. Csont
Lucifer
Dexter (első pár évad a tuti, utána hanyatlik)
Fekete Vitorlák
Kemény motorosok
Érintés
Da Vinci Démonai
Az úr sötét anyagai (nem tudom, hogy van e már szinkron)
Csernobil (adja magát)
Trónok Harca
Bizonytalan
Te
Manifest
Mondj egy mesét
Agymenők
Az ifjú Sheldon (kedvenc, jó színészi játék)
BoJack Horsman (ha jöhet animáció, kedvenc)
Futurama (animációs, de a legjobb)
A simpson család
Final Space (nem tudom, hogy van e szinkron, de humoros és jól felépített)
South Park
Rick és Morty (ismét animaciós, az első két évad után sztem rosszabb lett, a lefrisebb évadban csak 1 rész tetszett, de az nagyon jó lett)
Péntek esti vacsora (magyar szinkronnal számomra gagyi, de egyébként angol humor, magyarul nem hiszem hogy átadja)
White Gold (nem tudom, hogy van e szinkronja, de elég jó sorozat)
How to sell drugs online fast (nem tudom, hogy van e szinkron, de felirattal is érdemes megnézni, végre vmi egyedi ami szórakoztató is)
Így jártam anyátokkal
Jóbarátok
Két pasi meg egy kicsi
A semmi közepén
Manifest
The end of the f**ing world
Mrs.Fletcher
Ezeket nagyon ajánlom kellően vicces kivéve az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!