Csak szerintem borzasztó ötlet Robert Pattinsonnak adni Batman szerepét?
Batmantől nem azt várjuk el, hogy megfektesse a gothami lányokat, hanem hogy elkapja a bűnözőket:D
Szerintem erre a szerepre kb. mindenki jó, aki elfogadható formába hozza magát a forgatásra. Oké, George Clooney nagy mellényúlás volt, de Pattinson szerintem hitelesen el tudja játszani Wayne-t és Batmant is.
Egy ilyen leírással a kérdésed alatt biztosan értesz hozzá... Én úgy gondolom, hogy Ben Afflecknél mindenképp jobb választás! A Twilightot nem láttam, mert nem érdekel, de ettől még a színész maga lehet jó! A kettőnek semmi köze egymáshoz. Eltelt sok sok év azóta és külsőleg is változott. Idén (bár még nem láttam, de meg akarom nézni) pedig elvileg bizonyított a Világítótorony filmmel.
Felszed pár kiló izmot, lesz egy kis borostája és máris jó Batman lehet.
Legfeljebb te nem nézed meg, ha ennyire szűklátókörű vagy.
"Akkor ezzel a világgal nagy baj van" - ekkora egoizmust!!! 🤬 Nem a világgal van nagy baj, hanem veled! Vagy azt várod el, hogy mindenkinek olyan legyen az ízlése, mint Neked?! A világon mindenki hülye, mindenki ízlésficamos, csak Te vagy a normális?! Ekkora arányban inkább fordított a dolog, nem gondolod?!
Amúgy a Twilight sem volt rossz szerintem, sokan szeretik, és ráadádul vámpír után denevérember - ez azért valamennyire rokonszerep, így van már Neki benne tapasztalata!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!