Mi a véleményetek az Emlékezz rám (remember me) című filmről?
a remember me nekem nem nagyon teccett egyszer nézhető de sztem semmi értelme nem volt.. de végülis ez csak az én véleményem:D a kiscsajt sajnáltam benne.. az egész filmben rosz volt neki a végén meg csak ő maradt..:(:(
pff a másik film viszint nagyon teccett. általában a hosszú filmeket már unom lehet az bármilyen jó is de azon egy pillanatig nem gondoltam h unommmmm az nagyon teccet már láttam 2szer és mind2szer:D
A főszereplő nevek miatt kicsit többet vártam a filmtől,
a történet sem nagyon lebilincselő,az elején nem is értettem,hogy egyáltalán miről szól.
Megnéztem,mert nagyon kíváncsi voltam,hogy R.P. hogyan játszik más szerepet,de maradjon inkább szerelmes vámpír,az jobban áll neki
Nekem a Remember me nagyon tetszett. Szeretem a drámákat, nem csak Rob miatt néztem meg.
A Komfortos mennyország viszont nem tetszett, tekergettem bele, végül kikapcsoltam. Egyáltalán nem volt szimpi nekem a csaj. Szerintem szörnyű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!