Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek az Emlékezz...

Mi a véleményetek az Emlékezz rám (remember me) című filmről?

Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 20:27
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy ha láttátok a komfortos mennyországot akkor arról mondjatok véleményt!
2010. júl. 20. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:

a remember me nekem nem nagyon teccett egyszer nézhető de sztem semmi értelme nem volt.. de végülis ez csak az én véleményem:D a kiscsajt sajnáltam benne.. az egész filmben rosz volt neki a végén meg csak ő maradt..:(:(

pff a másik film viszint nagyon teccett. általában a hosszú filmeket már unom lehet az bármilyen jó is de azon egy pillanatig nem gondoltam h unommmmm az nagyon teccet már láttam 2szer és mind2szer:D

2010. júl. 20. 21:03
 3/5 anonim ***** válasza:
1-szer nézhető meg vagy talán 1-szer se bár úgy nemtod megállapítani hogy milyen :DD Rossz a történet fonala rossz a vége és nincs benne semmi érdekes najó az a kiscsaj az jó volt meg Robert továbbra is jól néz ki, de egyébként nem jó film! XDXD
2010. júl. 20. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A főszereplő nevek miatt kicsit többet vártam a filmtől,

a történet sem nagyon lebilincselő,az elején nem is értettem,hogy egyáltalán miről szól.

Megnéztem,mert nagyon kíváncsi voltam,hogy R.P. hogyan játszik más szerepet,de maradjon inkább szerelmes vámpír,az jobban áll neki

2010. júl. 21. 07:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a Remember me nagyon tetszett. Szeretem a drámákat, nem csak Rob miatt néztem meg.

A Komfortos mennyország viszont nem tetszett, tekergettem bele, végül kikapcsoltam. Egyáltalán nem volt szimpi nekem a csaj. Szerintem szörnyű volt.

2010. júl. 21. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!