Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Időhurok c. film kérdés?

Időhurok c. film kérdés?

Figyelt kérdés

spoiler

hogy szülhette meg saját magát?

2019. dec. 21. 20:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
ez egy film, és szerintem eléggé jó film. nem mondta senki szerintem, hogy vegyed komolyan minden egyes részletét; de szal egyébként tényleg érdekes belegondolni, erre irogattam pl, hogy a dns-e mindig egy picit változna (én amúgy nem értek hozzá:)) De amúgy ha meg csak egyszer történt meg a "világtörténelemben", akkor nem is feltétlenül mindig változna a dns-e:) Vagy hogy pl a végére pl annyira szétroncsolódna a dns-e, hogy már nem lenne annyira okos, értelmes ember, mint az elsőgenerációs, mert már annyira "szétváltozott" a dns-e? (nemtom)
2019. dec. 21. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

*Ja ééértem , mire gondolsz. Hogy hogyhogy nem egy tök más személyiségű gyerek jön akkor létre, hanem pont ő.

Hát gondolom azért,mert elviszik, és ő is pont ugyanazt a nevelést kapja, ugyanazok a hatások érik, meg még pl a dns is valamennyire stimmel, tehát van genetikai kapcsolat is a szüleivel (azaz saját magával).

Tehát a neveltetése, meg a genetikai örökölt adottságok. (nemtom.)

2019. dec. 21. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

"értem en hogy idoparadoxon meg minden dns stb de figyeljetek mar gondoljatok mar bele, ha a jövőből jonnel vissza magadhoz es csinalnatok egy gyereket az miert sajat magad lennel?"

Nem, szerintem továbbra se érted az időparadoxon, vagy időhurok lényegét a filmben. Fordítva gondolkodsz. Pont az a lényeg, hogy szül egy gyereket aki, ha felnő majd ő lesz. Ezért paradoxon. Ő a gyerek, az apa, az anya, ő a robbantó és ő az, aki megöli a robbantót. A film a "Melyik volt előbb, a csirke, vagy a tojás?" című kérdést járja körül. Épp ezért nem lehet megmondani, hogy hol kezdődött az egész. Ha nem magát szülné meg, akkor nem is létezne.

2019. dec. 22. 00:53
 14/15 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon beteg film én rosszul lettem tőle. Amúgy én se értem miért nem lett retardált a gyerek.
2019. dec. 22. 09:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"értem en hogy idoparadoxon meg minden dns stb de figyeljetek mar gondoljatok mar bele, ha a jövőből jonnel vissza magadhoz es csinalnatok egy gyereket az miert sajat magad lennel?"

Egyébként mondhat bárki, bármit, de igaza van a kérdezőnek. Értem én, hogy paradoxon, de hülyének sem kell nézni a nézőt.

"nem mondta senki szerintem, hogy vegyed komolyan minden egyes részletét"

↑ ezt a 11-es válaszoló írta. De akkor mi értelme a filmnek, ha nem veszem komolyan? Ha logikátlan akkor az elvesz az élvezeti értékéből. Ennyi erővel egy ponty is születhetne egy emberből, aztán abból egy raptor, majd abból egy sárkány, aztán csak annyit mondok rá, ne vedd komolyan, ez egy jó film.

Ez nem így megy. :D

Saját magát teherbe ejtette és EGY MÁSIK EMBERNEK ADOTT ÉLETET, MÁSIKNAK!!! Így működik az ember. Hiába viszik vissza és nevezik el ugyanannak, az attól függetlenül a jövőben született és Jane lánya, nem saját maga.

Úgyhogy ez fura és tudom, hogy önmagában a paradoxon is egy megmagyarázhatatlan dolog, de valahogy nekem sem áll össze.

De nem is ez legnagyobb bajom a filmmel, hanem az, hogy saját magával lefekszik, ez egy az egyben egy f@sz$ág... Ilyet nem tenne egy ember. Főleg ő, akit így felvezettek, egy szimpatikus karakterként.

2021. márc. 25. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!