Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Harry Potter és elátkozott...

Harry Potter és elátkozott gyermek arról akarnák információt szerezni, hogy miről szól?

Figyelt kérdés
Valaki leírná nekem pontosan mert nem értem az utolsó része az elátkozott gyermek a halál ereklyéi ugye az utolsó ,de akkor az elátkozott gyermek az folytatása hogy hogy nincs meg a filmipar vásznon tehát ,hogy hogy nem forgatták le ??? Miért nem pedig simán lehetne folytatása a filmnek szerintem vagy azt nem Rowling írta írja le nekem végre ,hogy áljon össze a kép. Normális értelmes válaszokat várok !!!

2019. dec. 20. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

arról szeretnék* arról akarnék*

A HP kisebbik gyerekéről szól. Időt utazik, kiderül benne hogy Bellatrixnak és Vodemortnak van egy közös gyereke.

Szerintem marhaság az egész, nem J.K.R munkája.

2019. dec. 20. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az elátkozott gyerek színdarab.

Az egész egy rossz fanfiction amihez Rowlig hozzáadta a nevét, de nem ő írta.

2019. dec. 20. 21:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Arról, hogy mi lett a történet hőseivel 19 évvel a roxforti csata után. A 7. könyv végén lévő epilógust bővíti ki lényegében. Harryéket a dolgos hétköznapokban láthatjuk, a gyerekeiket az iskolában. Megtudjuk, hogy léteznek jófej mardekárosok, hogy voldemortnak van egy gyereke, ami szerintem spoiler, de már lelőtték előttem, úgyhogy mindegy. Valamint az író feltette azt a kérdést is, hogy mi lenne, ha az időnyerő okozta plot hole-t körbejárnánk, megvizsgálnánk, tényleg irrelevánsak-e a múltbéli cselekedetek, ha csak úgy vissza lehet menni az időben. Kiderül, hogy igen, bár ez az írón kívül szerintem senkit nem lepett meg.
2019. dec. 20. 22:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy teljesen logikátlan, hülyén felépített fanfiction. Sokkal jobb fic-ek vannak, JKR nem tudom mennyire van leégve, hogy ilyen bullshit-hez adta a nevét...
2019. dec. 21. 09:09
 5/7 A kérdező kommentje:
aha köszönöm szépen
2019. dec. 21. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Ja, eleve Vordemort aszexualis pszichopata...
2019. dec. 21. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:
aseszuxális ??
2019. dec. 21. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!