Kiakadtam Tarantino új filmjén. Nektek mi a véleményetek?
Miért a film vége talán a valóságban is így történt? Nem!
Egyébként Bruce Lee igazából is elég arrogáns volt, de szerintem akinek az jön le a filmből, hogy egy megalomániás fhasz, az túlgondolja az egészet.
Arról pedig, hogy ez lett a mester leggyengébb filmje lehet vitatkozni, de ezt a filmet ő ilyennek álmodta meg, ez most nem nekünk készült, hanem "Hollywood-nak", illetve annak a korosztálynak akik amellett, hogy a 60-as években voltak gyerekek, értenek is a filmekhez és ismerik az akkori világot. Tarantino ilyennek látta gyerekként a világot és itt visszatérnék Bruce Lee-re is, ő azt vitte filmre amit ő kisgyerekként látott, átélt, érzékelt ebben a világban. Tarantino egyébként tisztelte Bruce Lee-t, a filmjeivel együtt. Kár túlgondolni az egészet. Főleg a cikkek amit lehoznak... 0-át ér a szavuk.
Nekem ez volt tőle az első film, amit láttam, és tényleg eléggé túldramatizálod.
Szerintem nem egy rossz film, egyedi, és ez mindenképpen jó.
BL itt még nagyon fiatal, én nem ástam bele magam ennyire, de talán ekkor kapták fel, hirtelen sztár lett, mindenki őt akarta, és nem elképzelhetetlen, hogy volt egy ilyen korszaka, amikor mindenkinél többnek képzelte magát.
Én egyébként pont olvastam róla ilyesmit, bár te azt írod, mindenhol az ellenkezőjét olvastad. Mikor kijött a film, és sorra jelentek meg róla a kritikák, pont ezt írták, hogy ilyen pökhendi, ki-ha-én-nem típusú ember volt, és ezt jól visszaadta a film.
Ettől később még lehetett bölcs ember, nyilván változik mindenki az élete során, nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni.
Ahogy mások írták, ez egy FILM.
Nem dokumentumfilm, nem is akarták annak beállítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!