Szerintetek milyen lenne ha egy twilight imádó akinek megvan minden könyv, cd, dvd meg minden az megnézze a mozikban a twiight paródiát?
Figyelt kérdés
2010. júl. 20. 11:48
1/10 anonim válasza:
Én nem nézem meg, pedig imádom a Twilight-ot. De, ez csak lekicsiníti, bár lehet h az "utálóknak" ez nagyon tetszik. Mert egyes jelentetek hát köhöm...
2/10 anonim válasza:
Én szeretem a Twilightot. Persze azért nem ennyire, mint írtad, hogy minden dvd cd könyv meg mi a csoda megvan, mert csak a könyvek vannak meg. Mégis megnéztem a Vampires Suck-ot, és nem bántam meg. Sokat nevettem rajta, és ajánlom a Twilight-rajongóknak, mert nagyon jól eltalálták, hogy melyik jeleneteket kell kiparodizálni. Persze az ilyen elvakult hardcore Twilight-fanok nem fogják megnézni, de hát azok számára már nincs is remény...pff
Viszont minden JÓZAN elméjű Alkonyat-rajongónak ajánlom, mert tényleg pozitív ferde tükröt állít a Twiligh-tnak és a New Moon-nak.
17F
3/10 anonim válasza:
Sokan megfogják nézni sztem a rajongók is,márcsak kiváncsiságból is.Én nem fogom,nem azért mert érdekel a twilight ,hanem mert az előzetesből is nagyon Katasztrófafilm utánzat és azt is csak 5 percig tudtam nézni nem tovább.Újra és újra ugyanazok a poénok.
4/10 anonim válasza:
13:22 vok
Hát a Katasztrófafilmnél sokkal jobb:) Azt én se bírtam végignézni, az tényleg katasztrófa volt(ha-ha).
5/10 anonim válasza:
Szerintem egy normális rajongó nem csinál ilyenből problémát és mivel a Twilight-ot parodizálja, meg is nézi. Lehet, hogy nem fog neki tetszeni, de nem elvből utasítja el. Szerintem az nem is igazi fan, aki fenn akad ilyenen... :/
6/10 anonim válasza:
ezt úgy álítottad be mintha valami bűn-t köbetne el az aki megnézi a Vampires suck -ot és közben szereti a twilightot.. én a filmet addig szerettem még nem olvastam könyvbe azóta rájöttem h a film nemjó. vagyis nekem a színészek nagyon nem jók. pont tnap néztem meg a Vampires suck -ot és már csak azért is megérte a twilight-ból filmet csinálni h utána ilyen jó paródiafilmet csináljanak belőle mert nagyonjóó:D de sztem attól még h vki szereti a twilightot esetleg már túlzásba is viszi attól mé ne röhöghetne egyy jót:D mert én még nem láttam ilyen jó paródiafilmet. barátnőmmel végignevettük:D:D
7/10 anonim válasza:
hu én láttam és végigröhögtem az egészet....szeretem az alkonyatot, de megnéztem a hámas filmet és nekem nagyon nem teccett, és ez most igy pont jól jött...:D:DXD
8/10 A kérdező kommentje:
És hol néztétek meg??
2010. júl. 20. 18:04
9/10 anonim válasza:
Én leszedtem a netről.nagyon tetszett, szeretem az ilyen paródiákat.:))))) Am imádom a Twilight sagat. de csak 3 könyv meg egy dvd van meg:) Annyira nem vagyok fanatikus.
10/10 anonim válasza:
Kedvenc filmem az Alkonyat,de a paródiák...kész vagyok tőlük!!Múltkor el is sírtam magam mikor röhögés közbe leestem a székről:'DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!