A mártírok című filmen milyen undorító jelentek vannak?
Figyelt kérdés
Meg szeretném majd nézni, de előtte jó lenne tudnom, hogy mire számítsak, hogy felkészüljek lélekben.
Milyen undorító jelenetek vannak benne? A végét tudom, hogy mutatják a csaj megnyúzott testét, de ezen kívűl milyen undorító dolgokat csinálnak benne és mutatnak benne?
2019. dec. 17. 19:36
1/3 anonim válasza:
Szerintem szinte csak ennyi, ami undorító benne. De ezenfelül rémlik öncsonkítás is, pl vagdosás, van benne verés, de egyik sem übereli a lány bőrének lenyúzását. Szóval összességében nincs benne annyi dúrva jelenet. Van benne még az a szellem féleség, de az sima horror elem. Egyébként jó film, ajánlom a megnézését.
2/3 anonim válasza:
Számomra a legdurvább film volt, amit lattam.
Nem a szokásos trancsírozós téma.
3/3 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem undorító. A pszichés gyötrés és a tehetetlen düh annyira elvonja a figyelmet,hogy fel sem tűnnek majd ezek. Jó film,bár volt már ami jobban megviselt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!