Vannak még olyan sorozatok, amik tényleg "csak" szórakoztatóak, "csak" szórakoztatni akarnak?
Ami nem a századik krimi, helyszínelős vagy marvel-dc szuperhős sorozat. És nem azért írják, mert a csatorna és készítő és a színészek és az operatőr Emmy-díjat akarnak nyerni, ezért valami elvont, drámai, logikátlan hülyeséget hoznak össze. És nem lájkvadászok, akik egy twitteres liberális szemén keresztül szemlélik a világot.
Olyasmi, amiben vannak kalandok, szerethető karakterek és nem lesz a sorozat a saját egoizmusának az áldozata, nem emeli piedesztálra a főszereplőt akkor is, ha az valami erkölcsileg megkérdőjelezhetőt csinál és nem mindig a főszereplőnek van igaza, tehát aminek a sztorija árnyalt is.
Nem kell minden évadának tökéletesnek lennie, mert az amúgy is lehetetlen, csak ne menjen el a végére teljesen más irányba, mint amivel kezdett. (pl. Bűbájos boszorkák: az elején három boszi testvér, akik warlockokkal és démonokkal küzdenek, miközben az ártatlanok védik, aztán átcsap abba, hogy vajon Phoebe mikor találja meg a szerelmet és meg tudja-e írni időben a cikkeket, miközben Piper babazsúrt tervez és Paige eldönti, hogy hányadán áll a mágiával...négy évadon keresztül)
Most ezt azért írtam, mert reménykedtem a remake majd visszatér a gyökereihez, de még rosszabb lett, mint az utolsó pár évada az eredetinek.
Kicsit csalódott vagyok, mert nem találok sorozatot, ami le tudna kötni.
Az újabbak közül azért tetszett a Carnival Row (kevésbé) és a The boys (jobban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!