Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ismeri valaki ezt a filmet?

Ismeri valaki ezt a filmet?

Figyelt kérdés

Kb szerintem olyan 10éve adták a tv-ben a filmet, ha jól emlékszek egy fehér ló volt benne, ami ha jól emélkszek olyan ?titokzatosan jelent meg?. Tudod eleg fura igy..

Es ha jol emlekszek tinedzser szineszek jatszottak benne. Fu nagyon ize igy, lenyeg hogy egy feher lo volt benne es nem mindig volt lathato,hanem csak idonkent tunt fel, es szerintem ultek is a lovon. Hatha valakinek meg van a film cime (vagy lehet hogy sorozat volt). Koszi elore is.

2019. dec. 17. 01:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2019. dec. 25. 17:06
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos egyikse. Torom a fejem, torom de semmi tobb nem ugrik be rola. Film vagy sorozat volt nem tudom mar. Regen adtak a tv-ben, szerintem 10eve biztos. Lehet hogy orokre rejtely marad...
2019. dec. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!