Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Paranormális Jelenségek c....

A Paranormális Jelenségek c. film hány %-ban igaz történet?

Figyelt kérdés
Úgy értem az egész úgy történt az életben ahogyan az le lett leforgatva amit a filmben látunk? A csaj tényleg megölte a barátját? Jah és az elején mért írják ki hogy köszönik a felvételeket a rendőrségnek ha az egészet csak ők forgatták le?
2010. júl. 20. 09:57
1 2
 11/11 anonim válasza:
A film nem hiszem, hogy igaz, de vannak dolgok, amiket a tudomány mai állása szerint sem tudnak megválaszolni. Pl a házimanók létezését sem tudták még idáig bebizonyítani, pedig ők tüntetik el a félpár zoknikat, a kulcsokat ők teszik máshová (persze ha senki nem hazudik a családban, vagy az ember tiszta elmével él egyedül egy lakásban). Én már elmúltam 23 éves, de az én vallásom szerint a fogtündér is létezhet. Az emberek általában abban biztosak, amire bizonyíték is van. A tübbi (szellemek, démonok, Mikuslás, Isten, Jézus, Sátán, szeretet, tisztesség, becsület, barátság,...) mind-mind hit kérdése. Aki nem hisz az egyikben, az a másikban sem hihet. Ha egy ember nem hisz a szellemekben/démonokban,/természetfelettiben, de hisz Istenben, az még saját magát is becsapja. Az ember vagy hisz mindenben, vagy nem hisz semmiben, de aki nem hisz semmiben, az halott ember.
2014. jún. 26. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!