Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kit találtok a legunszimpatiku...

Kit találtok a legunszimpatikusabb színésznek/színésznőnek?

Figyelt kérdés

Éppen nézek egy sorozatot, és van egy szereplő aki annyira irritáló hogy van hogy, áttekerem a jelenetet. Hülyeség tudom, pláne hogy így lemaradok valamiről :).

Esetleg olyan akinek a filmjeit nem vagytok hajlandóak megnézni ugyancsak ezért.

2019. dec. 14. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
50%
És még ki is emeled, mintha valami nagyon fontos kérdés lenne. Pedig nem az.
2021. jan. 4. 11:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Hogyne tartozna a filmhez a kérdés? Van kedvenc színészed? Nekem van pár. Így olyan is van akiket nem szimpatikus valamiért. Hol olvastál olyat hogy utálni kell valakit? Azt írtam higy ellenszenves valaki, tehát unszimpatikus.

Azt sem írtam hogy fontos lenne. A gyakori szabályzata lehetővé teszi hogy ki emeljék egy kérdést úgyhogy nem is kell engedélyt kérnem hozzá pláne nem tőled 🙂. Ha nem tetszik ne válaszolj. Bár eddig sem tetted.

2021. jan. 4. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!