Ha szeretnék egy régi, nagyvolumenű történetből csináltatni egy filmet, akkor melyik filmstúdiót keressem?
Figyelt kérdés
Ha szeretnék megcsináltatni egy filmet, és vele együtt egy számítógépes játékot is, akkor melyik stúdiót/filmstúdiót keressem fel? Elég komoly tartalmam, alapanyagom, vázlatom lenne, de csak magyarul (eddig). De lehet milliárd dolláros költségvetésű a történet, de úgyszint hatalmas bejövő összegre számíthat a készítő, szóval kihez forduljak, aki ennyire profi?2019. dec. 14. 15:50
2/4 anonim válasza:
Szerinted naponta hány ilyen alak jelenthet meg a nagy stúdióknál, mint te?
Másrészt először valamit le kellene rakni az asztalra.
Odáig nem fogsz eljutni, hogy megnyissák a leveled.
3/4 anonim válasza:
Ha majd megtaláltad, akkor szólj nekem is, mert nekem is van egy király ötletem.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát, kicsit több támogatásra számítottam...
(Így csináljon valamit az ember, a "nagyérdeműnek")
1# Lesz rá pénz, ha már szükséges lesz!
2# Miért, hányan? Ahogy elnézem a mai filmeket, ez a szándékuk, szinte minden esetben sikerül.
Én kérlek szépen, több mint 1000 eseményen dolgoztam, koncertek, musicalek, filmek, videóklippek... még nem találkoztam, sőt hallani sem hallottam olyan emberről, aki csak a felét elérte már annak, amit én elértem.
3# vannak filmstúdiók, csak gondoltam kapok valami javaslatot, hátha tud valaki valami tutit errefelé...!:)
2019. dec. 16. 05:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!