Nektek mi a véleményetek a Shazam című filmről?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon rossz lett. Az előzetes alapján egy vígjátékot kellett volna kapnunk erre még egy démonokkal teli, béna történetű filmet kaptunk.2019. dec. 10. 20:33
1/9 anonim válasza:
Már pedig vígjáték. Én jót szórakoztam rajta. Plusz dob rajta az is, hogy a korábbi DCU filmek nem túl erősek 1-2 kivétellel, így számomra felüdülés volt a sok dráma és borzalmas film után. Tetszik. Nem kiemelkedő, de szórakoztató. Szerintem azt hozza, amit az előzetes ígér, de nem is többet.
2/9 anonim válasza:
Ha 12 éves lennék élveztem volna, de 22 évesen már nem.
Nem mondanám rossznak, csak kicsit úgy éreztem, hogy nem az én korcsoportomnak készítették.
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem is. Csak azért lett ő szuperhős mert nem volt más. Szerintem azért sok olyan gyerek lett volna aki 100-or jobb lett volna nála. Meg bakker. Mi az hogy a haverjainak is ad szupererőt?! Ennyi erővel már kaphatna mindenki a világon
2019. dec. 10. 22:36
5/9 anonim válasza:
Nek értetted meg akkor. Nem adhat mindenkinek. :) De egyébként kicsit engem is zavart ez a része, mert így valójában nem egy shazam van, hanem 6 ?! Azt hiszem.
6/9 anonim válasza:
A képregényekben sem egy Shazam van.
Nekem tetszett. Aranyos családi film (bár van benne néhány ijesztőbb jelenet), szerintem viccesnek is vicces valamennyire. Az biztos, hogy inkább a karakterre építették a filmet, mint a történetre, ami meg nem mindenkinek jön be.
7/9 anonim válasza:
Az nem egy zenefelismerő alkalmazás okostelefonra?
8/9 A kérdező kommentje:
És tényleg 🤣
2019. dec. 12. 17:33
9/9 anonim válasza:
Nekem tetszett :D
Am igen van olyan zene felismerő is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!