Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hol lakik Jaenne Kathlen Rowling?

Hol lakik Jaenne Kathlen Rowling?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi ,hogy hol lakik a híres harry potter című film írónője valaki megtudná mondani nekem esetleg küldene képet"" értelmes válaszokat várok

2019. dec. 9. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
58%

Visszakérdezek: Miért akarod tudni? Be akarsz törni hozzá?

Ha meg ne, akkor nem mindegy? Amúgy talán Londonban, közelebbit nem tudok (és nem is akarok, mert nem releváns hogy hol lakik).

2019. dec. 9. 17:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel érdekelnek a harry potter könyvek így aztán rákérdeztem nem nem akarok betörni hozá ,de még is sztár és érdekelne hogy hol lakik csak ennyit szeretnék tundi mivel interneten nincs fent legalábbis nem találtam hogy hol lakhat
2019. dec. 9. 17:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Az nem hivatalos, hogy ne zaklassák, de azt tudom, hogy London valamelyik külkerületében egy nagy kertes ház aminek magasak a sövényei, magas kerítéssel, biztonsági emberkékkel szóval nem lehet csak úgy beugrani hozzá. :D

Rajongói levelet viszont lehet neki írni.

2019. dec. 9. 17:49
 4/4 A kérdező kommentje:
lehet hogy rá lôehetne menni a gogle mapson megk=ozelíteni???
2019. dec. 9. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!