Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Joker miért más a Jokerben...

Joker miért más a Jokerben mint az Suicide Squad-ban, (öngyilkos osztag)?

Figyelt kérdés
Miért más?

#joker #Suicide Squas
2019. dec. 9. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Mert más színész játssza, és a két film is teljesen más hangulatú. (Szvsz a Suicide Squad Jokere elég szar lett.)
2019. dec. 9. 14:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A Joker különálló film, nem a DCEU része. Ugyan annak az alapanyagnak egy másik adaptációja.
2019. dec. 9. 14:21
 3/18 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat

De szerintem a shucide squad a legjobb film és ott a joker is jobb bár a Joker filmet nem láttam de számomra igy látásra elég....

2019. dec. 9. 14:33
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem látásra kell megsaccolni hanem megnézni.
2019. dec. 9. 16:34
 5/18 anonim ***** válasza:
34%
Én láttam különbséget. Mindkettő egy dühöngő pszichopata. Mondjuk Leto Jokere legalább tudod beszélni.
2019. dec. 10. 09:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Nem fogom megnézni a jokert mert már első látásra ijesztő a joker ráadasuk én nem vagyok az ilyen "horror" megszállotja ,de érdekes módon a suicide squad nagyon megtetszett különösen Harley Quinn💕♦
2019. dec. 18. 17:30
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs igazán köze hozzá

Sőt,a film úgy van megcsinálva,hogy kicsit homályos is legyen hogy ő lett e az a joker,akit ismerünk,vagy csak ez a fickó ihlette akiről a joker film szólt

De az irásod alapján kb 15-6éves lehetsz,szerintem ne is nézd meg. Érettebb fejjel jobban fogod élvezni

2019. dec. 21. 23:00
 8/18 anonim ***** válasza:
5%
Marha nagy érettség kell a Jokerhez tényleg. Egy beteg ember embereket öl, mert nem kapja meg a gyógyszerét. Hűha, tényleg nagy bölcsesség kell ehhez..:D
2019. dec. 22. 00:26
 9/18 anonim ***** válasza:
17%
Tényleg, semmilyen társadalmi problémára nem világít rá, csak egy beteg ember embereket öl és ennyi.
2019. dec. 22. 00:43
 10/18 anonim ***** válasza:
26%

Huha társadalmi problémára világít rá, hidd eddig is mindenki tudta hogy ilyen a társadalom mint ahogy Jokerben meg más hasonló filmekben bemutatja. És? Ez miért jó? a film miatt el fog múlni a bullying az iskolákban pl? Nem. Leszarja tovább mindenki az embereket. Csak el tudja pár ember mondani magáról hogy milyen érett és milyenek művészi hogy belelatta egy átlagos filmben az "üzenetet", de tenni ezután se fog elenne.

Ja, es persze a minden embert aki baromságnak tartja filmet és van önálló kritikus gondolata azt le kell nézni, mert nem ért egyet a mainstream kritikával, amit az újság írok lehoztak a filmről. :D "Érettség"

2019. dec. 22. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!