Joker miért más a Jokerben mint az Suicide Squad-ban, (öngyilkos osztag)?
Köszi a válaszokat
De szerintem a shucide squad a legjobb film és ott a joker is jobb bár a Joker filmet nem láttam de számomra igy látásra elég....
Mert nincs igazán köze hozzá
Sőt,a film úgy van megcsinálva,hogy kicsit homályos is legyen hogy ő lett e az a joker,akit ismerünk,vagy csak ez a fickó ihlette akiről a joker film szólt
De az irásod alapján kb 15-6éves lehetsz,szerintem ne is nézd meg. Érettebb fejjel jobban fogod élvezni
Huha társadalmi problémára világít rá, hidd eddig is mindenki tudta hogy ilyen a társadalom mint ahogy Jokerben meg más hasonló filmekben bemutatja. És? Ez miért jó? a film miatt el fog múlni a bullying az iskolákban pl? Nem. Leszarja tovább mindenki az embereket. Csak el tudja pár ember mondani magáról hogy milyen érett és milyenek művészi hogy belelatta egy átlagos filmben az "üzenetet", de tenni ezután se fog elenne.
Ja, es persze a minden embert aki baromságnak tartja filmet és van önálló kritikus gondolata azt le kell nézni, mert nem ért egyet a mainstream kritikával, amit az újság írok lehoztak a filmről. :D "Érettség"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!