A filmeknél ez a "Marvel" -es bullshit trend hamar ki fog vajon kopni? Vagy még sok olyan látványfilmes "remekműre" lehet számítani, amelyek sem történetükben sem színészi játékban nagy nullák?
Azért az érdekelne hogy a sok nagyokos szerint aki szerint ezek a filmek mind szarok, azok szerint mi a jó film. Vagy hogy tisztában vannak-e azzal, hogy az átlagember filmet KIKAPCSOLÓDÁS gyanánt néz, nem munka/rejtvényfejtés/önsanyargatás gyanánt, és nem is aközben szeretné megtalálni az élet értelmét vagy a harmadfokú egyenlet megoldását.
Mellesleg aki szerint a Marvel-filmek története, színészi játéka, mondanivalója nulla, azok rögtön el is árulták hogy egyáltalán nem, vagy csak kis részben látták ezeket a filmeket, mert ha látták volna, akkor nem mondanának ekkora baromságot.
Az meg különösen tetszik mikor valaki szerint aki "Marvel-fan az agresszív állat", majd kijelenti hogy a Marvel-filmek cakompakk szarok, és aki nézi őket az egy idióta. Bagoly mondja...
Azt amúgy észrevetted, hogy te vagy az agresszív én pedig semmi err utalót nem írtam?
Még mindig csak hajtogatod, hogy sz*r a marvel és h*lye a többség. :D
Ellenpéldák idén:
Once Upon a Time in Hollywood
Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
Cold Pursuit
The Dirt
Fighting with My Family
Egy másik életben
Luce (2019)
Gisaengchung
Maleficent: Mistress of Evil
Doctor Sleep
Ellenpéldák tavalyról:
Searching
Leave No Trace
Upgrade
Tully
Isle of Dogs
Todos lo saben
Csak a baj van veled!
The Ballad of Buster Scruggs
Heavy Trip
Egy Nap (2018)
Bohém Rapszódia
Johnny English
Ház, amit Jack épített
Da xiang xi di er zuo
Sometimes Always Never
"és h*lye a többség. :D"
Igen, sajnos ez így van. Nem tartom :D-nek. Inkább :(
Azt viszont te nem vetted észre, hogy míg más nem írt semmi konkrétat, te elkezdtél rögtön személyeskedni. Nem csak agresszív vagy, de hazug is. Tipikus marvel-fan.
"
"Mert az emberek többsége h*lye?"
Igen, ez így van sajnos."
Kollektíven lehülyézel nem is egy, hanem milliárdnyi embert, és után te vádolod meg az ellenkező oldalt személyeskedéssel. Gratulálok.
Ezek most a jó filmekre akartak példák lenni? Mert jó ha 1-2 értékelhető van köztük, a többségük borzalmas.
Ha már feljött az a téma, visszakérdezek, a Bohém rapszódia ugyan mitől olyan hű de jó film? Mi benne annyira hej de szórakoztató, izgalmas, egyedi, kikapcsolódást nyújtó? Egy hót unalmas kosztümös film ripacs színészekkel, ami gyakorlatilag egy dokumentumfilm, csak annak meg hiteltelen. Szenvedés nézni, és akkor ez az amit ellenpéldaként említesz? Miközben a Marvelt szidod. Ég és föld a kettő.
16. Én csak leírtam egy tényt. Ha szerinted az emberek többsége nem hülye, akkor az a te privát fantáziád. Bár tudom a lapos Föld híveknek is sértés, ha azt mondjuk a Föld geoid vagy háromszög alakú, de a tényeken nem változtat.
A személyeskedés pedig a másik válaszoló sértegetése. Amit a kedves marvel-fan kezdett el, mert magára vette a lehülyézést. Amit egyébként még mindig nem fogott fel, hogy milyen értelemben használtam, mert nyilván az agressziótól már nem tud tisztán gondolkodni.
Persze feltételezhetem azt is, hogy szövegértési nehézségei vannak, de az nem lenne szép dolog.
"Ezek most a jó filmekre akartak példák lenni?"
Azt se tudod, hogy mire írta a válaszoló példákat, de rögtön betámadtad. Azt sem tudod, hogy támadta a marvel filmeket vagy sem, mert hasonlót még csak nem is írt. xD Gratulálj inkább saját magadnak a nem agresszív viselkedéshez.
Akkor én most igyekszem a kérdezőnek.
Az általad elítélt látványfilmek mindig is nézettek lesznek. Csak nem biztos hogy a Marvel fogja gyártani őket. Manapság ha hazamegy az ember hulla fáradtan mert sulizott/dolgozott, sokkal könnyebb ledögleni a képernyő elé és csak bámulni, (én is ezt szeretem a Marvelben) mint még utána gondolkozni a filmen, ha jó volt, tovább rágódni rajta.
Én is megnézhetném a Hurok a Joker vagy egyéb elgondolkodtatóbb filmeket, de mivel nincs kedvem folyamatosan gondolkozni, egyszerűbb néha csak nézni ahogy a hősök agyonverik egymást vagy a gonoszt.
Ettől az emberek nem lesznek rosszabbak, csak máshogy gondolkodnak mint te.
A lényeg, hogy ez a trand várhatóan nem fog gyengülni de cserébe erősödik majd.
Legrosszabb esetben stagnál.
Azt ajánlom, olvass könyveket, műveltebb szórakozás szerintem mint akár a lefjobb minőségű filmek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!