Baby Yoda teóriák? Yoda eltitkolt fia?
Sehol nem találok cikkeket, videókat vagy bármilyen infót a származásáról, pedig érdekelne, hogy mégis ki ő?
Első teória: Baby Yoda a valaha élt leghatalmasabb jedi mester, Yoda fia, aki a Mandalorian cselekménye előtt 50 évvel született, valamikor a klónháborúk idején, vagy azelőtt (nem vagyok jó matekos)
Második teória: Azt olvastam, hogy Baby Yoda Anakin Skywalkerrel egy időben született. Szóval a növekvő sötétség ellenfeleként. Ugye nem ritka, hogy az egyik oldal erősebb lesz, erre az Erő a másikat segíti meg. Talán Anakin is azért született, mert a jedik túlnépesedtek, míg a sithek szinte eltűntek. Erre jött Anakin, és pár kivétellel az összes jedi meghalt később.
én úgy gndolom, h szimplán fajának egy másik példánya.
azt tudjk, h Yoda faja kiemelkedik az erőhasználatban, uh bárki lehet.
fia nem hiszem, mert a jedik cölibátusban élnek tudtommal, és mivel a mandalorian az uj remény után játszódik, amikor már 7-800 éves volt Yoda, nem hinnem h a jedisége előtti korszakból lenne a kölök, mivel az meg elég fiatalka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!