Dr. House 1. évad? Doki és a kiscsaj?
16.résznél tartok épp és nem értem igazán, hogy mi van.
A doki senkit nem kedvel és őt sem bírja senki, kivéve Cameron. Előző részekben is volt erről szó. Viszont most már ott tartok, hogy a csaj szerelmes House-ba?
Nem kell elmondani, hogy mi fog történni, csak kezdek belekeveredni, hogy House még az elején azt mondta azért vette fel őt, mert jól néz ki, illetve végig úgy viselkedett vele, mintha bírná, most meg a csaj felajánlja, hogy felmond, erre azt mondja talán jobb lenne. (Ugye vkit ki kell rúgnia.)
Már elég régen láttam, gondolom valamennyire felnéz rá, mert jó orvos és ő is olyan jó akar majd egyszer lenni.
Egyébként lehet, hogy House ezt mondja, de tuti nem így gondolja. Ha rossz orvos lenne, akkor simán kidobná.
Cameronnak volt ez a hős-komplexusa, hogy mindenkit meg akar menteni, meg akar javítani, köztük House-t is. Plusz ugye eléggé felnéz rá. Nem igazán szerelem ez, csak nagyon el van bájolva általa és a romantikus megjavítani való rosszfiút látja benne. House meg nyilván nem csak a kinézete miatt vette fel, Cameron kiváló orvos. Viszont House tisztában van azzal, mit érez Cameron ezért mondja, hogy talán jobb lenne ha elmenne, mert ez nem tenne jót a munkakapcsolatuknak.
Régen láttam már az első évadot, de ha jól emlékszem ez volt a lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!