Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki meg mondaná nekem a...

Valaki meg mondaná nekem a harry potter című könyvben , hogy hogy dudley haja szőkének van megjegyezve k=ozben meg a filmben pedig fekete?

Figyelt kérdés
ilyen hogy lehetséges kérem nomális válaszokat várok !!

2019. nov. 27. 18:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
27 miért?
2019. dec. 1. 20:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Na basszus. Sokkal elfogadhatóbb lett volna ha 10-et írsz.
2019. dec. 1. 20:04
 13/18 A kérdező kommentje:
miért a a helyesírás hibák végett?
2019. dec. 1. 20:05
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem végett, hanem miatt. Egyébként szerintem többek között igen, ezért gondolhatta a másik válasz írója, hogy fiatalabb vagy. És persze a megfogalmazás miatt, amitől az összes kérdésed esetében egyértelművé válik, hogy te írtad őket.

Én pl. többször válaszoltam is neked, szívesen is teszem, félre ne érts, de időnként olyan kérdéseket teszel fel, amikre hamarabb megkapod a választ, ha beírod őket Google-ba, mint ezen az oldalon.

Az eredeti kérdésedre válaszolva: egyszerűen így választották ki a szereplőket. A Dudley-t játszó színész biztosan jobbnak bizonyult, mint a többi jelentkező, és úgy gondolhatták, felesleges rá parókát adni vagy befesteni a haját. A történet szempontjából teljesen lényegtelen a hajszíne. Ennél sokkal nagyobb eltérések is lesznek a könyvek és a filmek között, előre szólok. ;)

2019. dec. 1. 22:20
 15/18 A kérdező kommentje:
hát jah a könvnyv egész máshogy van leírva
2019. dec. 2. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
83%

Azért kérdeztem, mert 1e éves korig elfogadhatónak tartottam volna ezeket a kérdéseket, bár azt tanácsolta volna, hogy próbálj több időt tölteni a szuleiddel, mert úgy néz ki keveset foglalkoznak veled, és jót tenne neked. Figyelemhianyos gyereknek hittelek. És igen a helyesírás is ratett meg mert nagyon értetlen vagy és elég életképtelen ék tűnsz, kb minden kérdésedre ott a Wikipédián a kérdésed. Eleinte még szívesen válaszoltam, de most már kezd kicsit idegesíteni, hogy minden apró csepro dologgal jössz ide.

Majdnem 10 évvel több vagy nálam, és elég ilyszto, hogy ennyire nem tudsz eligazodni a dolgok között.

2019. dec. 2. 12:07
 17/18 anonim ***** válasza:
* 13 éves korig
2019. dec. 2. 12:08
 18/18 A kérdező kommentje:
elnézést mégegyszer mindenért talán igazad van nem vettem komolyana dolgokat és feltettem egy olyan kérdést amire könnyen megkaptam volna a választa a vikipédiában csak kiváncsi voltam emberek véleményére ám honan tudod hogy eléggé figyelemhiányos vagyok többet tölteni a szülőkkel sokat töltök velük amugy hosszú lene leírni miért vagyok ilyen hidd el valahol belül megértenéd a dolgot
2019. dec. 2. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!