A Harry Potter című filmben titkok kamrájában után van aszkabáni fogoly?
De azt írtam, hogy troll.. nem igaz, hogy nem esik le nektek?
Szerintetek van olyan ép elméjű ember, aki azt írja, hogy "csak gyorsan írtam", majd leírja 2-3x, hogy "tikok" meg "kamrálya" ?
A kérdésbe is az oldal üzemeltetői javítottak bele. Ne foglalkozzatok már ilyenekkel. :) Emberek. Ha nem kap figyelmet, akkor abbahagyja, errefel megy a hacacáré és egy csomó választ kap.
A TITKOK KAMRÁJA film változata 2002-ben jött ki (2001-ben forgathatták, ekkor a Harry-t alakító színész ekkor 12-13 éves lehetett. Az AZKABANI FOGOLY pedig 2004-ben jelent meg, ekkor úgy 14-15 éves volt.
Majd te is fogod tapasztalni pár év múlva, hogy serdülő (pubertás) kor kezdetén 13-14 éves korban változik meg leggyorsabban a gyerek kinézete.
Szóval a válasz: a két film között pont az a korszak volt mikor beléptek a serdülő korba a színészek, ezért tűnik erősnek nagyon a változás.
Igen, a Titkok kamrája után jön az Azkabani fogoly.
És igen, több év telt el a két rész leforgatása között.
Gondolkodtak rajta, hogy lehet, hogy túl idősek lennének hozzá, és le kéne cserélni a szereplőket, de nem akartak közfelháborodást, meg azokat a szereplőket már megszoktuk, megszerettük, és akkor ezért úgy gondolták, hogy mégisinkább maradjanak az eredetiek. És szerintem jól gondolták. :)
Csak szegény muksó, aki az első két részben játszotta Dumbledore professzort, na, ő a második rész premierje előtt vagy után két héttel meghalt. Talán utána. És akkor a Dumbledore ő pl ezért lett más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!