A Family Guyban ki számotokra a legellenszenvesebb karakter és miért?
Figyelt kérdés
Kik azok a fontosabb szereplők közül, akiket nem bírtok, és miért?#szereplő #Family Guy #utálat #karakter #gyűlölet #Quagmire #Stewie #ellenszenv #Peter Griffin #Lois Griffin
2019. nov. 24. 23:37
1/8 anonim válasza:
Quagmire és Brian
Glenn-t a szexuális kultúrája, Briant pedig a politikai nézetei miatt nem bírom.
2/8 anonim válasza:
Lois apja, Mr. Pewtersmith. Rasszista, és nagyon erőltetett poénokat írtak neki
4/8 anonim válasza:
Magg-et nagyon megcsinálnám, meg széjje is nyaanám. Mindig bejöttek az olyan szemüveges, kissé lúzer csajok. Hol tudnék nekijje írni, hogy talizzunk?
5/8 Balogh Bence 2019 válasza:
Brian, mert pont olyan mint én :D
6/8 anonim válasza:
Lois. Talán a hangja miatt, meg alig vannak jó poénjai. A legjobbak viszont Stewie és Brian. Az ő közös kalandjaik mindig a legszórakoztatóbb részek.
7/8 anonim válasza:
Lois. Annyira idegesítő és kicsit sem vicces. Peterrel pedig még jobban utálom, pedig ő még néha egész vicces is.
8/8 anonim válasza:
Nincs, szeretehető az összes. Inkább az ilyen időhúzós jeleneteket nem szeretem pld amikor Peter talalkozik a kakassal es verekednek egy fel részen keresztül. Vagy amikor Herbert verekszik a másik öreggel lassitott felvételben. Töltelék dolgokat nem szeretem unalmas, nem ad hozzá a dolgokhoz semmit, csak a jatekidőt ússzák meg olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!