Nektek mi a véleményetek az Insatiable sorozatról?
Még csak az elsőt láttam, és nagyon megosztó sorozat. Vagy szeretni lehet, vagy utálni. Sok olyan eleme van, ami miatt elítélhető és lenézhető, és nem vehető komolyan. Mintha kicsit önmaga paródiája is lenne az inkompetens és szerepüket túljátszó, ripacskodó karakterekkel, a nagyon béna kamu déli akcentussal, meg a cselekmények szálaival is. Vagy a testképzavarról szóló káros üzenettel, hiszen a főszereplő nem mutat pozitív példát, és sajnálni sem lehet. Ahogy igazán senkit, közel minden karakter ellenszenves és önző. Egy olyan világban és olyan karakterekkel játszódik, amivel te nem tudsz azonosulni, csak kívülről figyeled hogy milyen baromságok történnek.
Én szeretem, és talán az a nyitja a kedvelésnek, hogy nem kell a sorozatot komolyan venni. Aki azt hiszi, hogy drámát kap (mert az alapsztori drámai) és aszerint kezdi el nézni, az csalódni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!